Assistant Front of House Manager

Er du vår nye stjerne som kan få hotellet til å skinne enda klarere? ⭐ 

Oscarsborg Hotel & Resort søker en engasjert og erfaren Assistant Front of House Manager som brenner for strålende service og gode gjesteopplevelser. 

Hos oss får du en unik mulighet til å bidra i hjertet av vår virksomhet og en nøkkelrolle for at våre gjester opplever Oscarsborg på sitt beste.

Om stillingen:

Som Assistant Front of House Manager vil du ha en sentral rolle i den daglige driften av hotellet, og ansvarlig for å opprettholde resepsjonen som service-hub både for besøkende og ansatte ved hotellet.

Du vil bistå med ulike forberedelser i forkant, under og etter oppholdet på hotellet, dette gjøres i nært samarbeid med kollegaer i ulike avdelinger.

Rollen vil støtte Front of House Manager i personaladministrasjon, og bidra til opplæring og utvikling av hotellets serviceteam.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

For å lykkes i denne stillingen bør du like å lære nye ting, og gledelig dele egen erfaring og kunnskap med kollegaer. 

Du bør være løsningsorientert og ha en innstilling om å løse enhver utfordring med et smil og kreativ tankegang.

Du bør ha gode samarbeidsevner – og et ønske om å bidra inn i et dynamisk og mangfoldig arbeidsmiljø.

Vi søker en med erfaring fra hotell/reiseliv, som kjenner bransjen og vil kunne bidra i utviklingen av både hotellet som destinasjon og arbeidsplass for det vi mener er verdens beste kollegaer. 

Videre kreves det fullført høyere utdanning innenfor relevant fagområde.

Du må kunne kommunisere godt på norsk/nordisk språk og engelsk.

Hos Oscarsborg Hotel & Resort vil du få en spennende og variert stilling på en unik arbeidsplass i historiske omgivelser. Det er gode utviklingsmuligheter både på hotellet og i Festningshotellene for øvrig. 

Vi har ansattfordeler i både egen organisasjon og samarbeidspartnere.

⭐  Er du klar og motivert for å ta det neste steg i din hotellkarriere?

Send oss din søknad hvor du forteller litt om deg og din bakgrunn, og hvordan dette matcher stillingen som Assistant Front of House Manager. Vi intervjuer aktuelle kandidater fortløpende, og tilpasser ansettelse etter dette.

Søknad og CV sendes til opportunities@festningshotellene.no merket «Assistant Front of House OHR»