Badehotellet

I dag har vi gleden av gjester som kommer tilbake, har sine faste rom og faste rutiner, kjenner kjøpmannen og finner tilbake til sine svaberg og strender.
I tillegg til våre sommergjester, kommer også våre konferansegjester tilbake, til sine faste rom og rutiner – Vi elsker det!

Holmsbu Sommerens høydepunkt

Anno 1880

Det tradisjonsrike hotellet med røtter tilbake til 1880-årene har 17 hyggelige rom med 38 sengeplasser. Badehotellet er et fantastisk sted for et hyggelig opphold og følelsen av å være på sørlandet. På 1900-tallet var det flere badehoteller her i Asker Syd, og her på «Badet» (Badehotellet) kunne mor og barn tilbringe sommerukene, mens far ukependlet til jobb i byen. Når helgen nærmet seg, samlet alle barna seg på brygga og ventet på «pappabåten», som brukte rundt 5 timer fra Oslo. Mange av badegjestene kom tilbake år etter år, til de samme svabergene og strendene, til kjøpmenn som kjente de igjen, og til barnas sommervenner. Her på verandaen kunne de voksne kose seg med noe godt i glasset og nyte solnedgangen.

clear footed glass beside bowl
Lokale leverandører er med på å sette smaken

Mat & Drikke

Måltider er en viktig det av den totale opplevelsen.
Vår kjøkkensjef Inger Helene er opptatt av gode råverer slik at sluttresultatet blir topp!
Her på kjøkkenet er vi innovative, men har også stort fokus på de gode norske tradisjonene. Gamle oppskrifter fra nære familiemedlemmer og gode naboer blir testet ut for å minnes de gode smakene og ofte kommer det gode historier som deles under måltidene.

3-retter fra 695,-

Vær med å skape fremtidens historier

Weekend på Badehotellet

Badehotellet har 20 rom med totalt 40 senger. Når du bestiller våre weekend opplevelser på Badehotellet, inkluderer dette historieformidling, 3-retters middag og frokost. Badehotellet kan også leies i sin helhet ved spesielle anledninger.

2 gjester fra 3.500,-

Et møte eller en konferanse er en viktig investering

Møter & Konferanser

Badehotellet kombinerer historiens vingeslag med en moderne og velutrustet miljø for møter og konferanser. Vi forfiner til fingertuppene for å gi våre forretningsgjester det beste resultat av besøket hos oss. Ikke minst betyr avbrudd for ulike teamaktiviteter og måltider mye for helheten og er selvfølgelig i fokus hos oss.

Helpensjon fra 3.500,-

Vi rammer inn festen og fyller den med unikt innhold

Bryllup & Fest

Badehotellet balanserer elegant høytid og trivelig atmosfære og beliggenheten i idylliske omgivelser og ved havet er unik. Dermed blir Badehotellet i Holmsbu det beste stedet i Asker for den riktig vellykkede festen; Bryllupet, Gullbryllupet, 50-årsfesten – listen kan gjøres lang. Vi tror på mangfold og hjelper deg gjerne med din egen fest.

Sørlandsidyll på østlandet

Holmsbu

Holmsbu om sommeren må oppleves!
På «toppen» av Holmsbu sentrum har vi full oversikt over havnen, butikkene, restaurantene og livet som rører seg.
Senk skuldrene, hør snekka som putrer inn i havnen, livet på stranden, og lyden av sommerglade gjester som nyter livet i Holmsbu.