Historical Hotels of Europe Award 2018

Vi er stolte over at Festningen Hotel & Resort på Kongsvinger Festning har vunnet prisen som årets europeiske borg! Vi vil takke alle dere som har stemt på oss og vil fortsette det gode arbeide med å få de Norske Festningene ut på det internasjonale markedet.

“The winners of the 2018 Historic Hotels of Europe Awards represent an inspiring group of hoteliers with exceptional historic properties and outmost dedication to authentic hospitality spanning across Europe”, said Barbara Avdis, Chairman of the Historic Hotels of Europe. “The Hotels receive their merit with the organization’s highest honor, a guest’s choice, the Historic Hotels Awards.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Skroll til toppen
%d bloggere liker dette: