Alt om Forræder

Seersuksessen «Forræder» er tilbake med en ny sesong allerede denne våren. 16 spillere sjekker inn på Kongsvinger festning for å spille «Forræder» i en sesong med nye elementer som vil overraske både spillere og seere.

Spill «Forræder på Festningen» hos oss

Om sesong 2

– Fjorårets sesong av «Forræder» ble raskt en voldsom «snakkis» og en stor seersuksess på TV 2. Nå gleder vi oss til en ny sesong og med nye, spennende overraskelser som er spilt inn i fantastiske omgivelser på Kongsvinger festning, forteller Kathrine Haldorsen som er programredaktør i TV 2.

De 16 spillerne ankommer sammen i par med en de har et tett forhold til. Kort tid etter ankomst blir flere spillere trukket ut til å bli forrædere i spillet, alle blir individuelle spillere og parenes relasjon settes raskt på prøve. Forræderne har i oppdrag å villede og eliminere de lojale. Vil de lojale klare å avsløre og forvise forræderne før de selv blir eliminert? Og kan man stole på sin nærmeste?

Mads Hansen er spillmester i «Forræder», og gleder seg til en ny sesong med en ny vri.

– I år ankommer alle spillerne i par, altså med en de har en sterk relasjon til, men når spillet starter er de alle individuelle spillere. Hvem tar med seg relasjonen videre inn i spillet, og hvem lar den ligge igjen på utsiden? Og er det en fordel eller ulempe å ha med seg noen som leser deg som en åpen bok? For hvor godt kjenner de egentlig partneren sin, vil de oppdage det hvis noe endrer seg? sier Mads Hansen.

Underveis får spillerne en rekke oppdrag og utfordringer, og alle må samarbeide for å samle sølvbarrer til premiepotten som vinnerne av spillet får med seg. Sesong to av «Forræder» byr på nye regler, overraskelser og utfordringer.

Skroll til toppen