Rom & Suiter

Kasernen fra 1771 fremstår i all sin prakt som totalrehabilitert. Den gamle militære bygningen er lansert som et historisk hotell. Et unikt hotell med ca. 60 senger fordelt på 28 store rom med særpreg og historisk atmosfære. Mange av rommene har panoramautsikt. Originale tapeter og bygningsdetaljer er bevart som stemningsskapende elementer. Innredningen har en høy hotellstandard og er betydelig påkostet.

Lukseriøs overnatting på en Festning

Fremhevet Rom

På våre Deluxe rom vil du finne alt du trenger for en god natts søvn. Våre rommene har i tillegg sovesofa og utsikt over borggården.

Nespresso

Rommene har egen Nespresso kaffemaskin

WI-FI

Festningen Hotel & Resort har gratis WI-FI på alle rom

Rituals

Du finner Rituals dusjsåper på alle våre bad

Jensen Senger

For at du skal få en så behagelig natt som mulig, har Jensen utstyrt oss med det beste av senger

Smart-TV

På alle rom finner du en stor Smart-TV fra Samsung

Regndusj

Dusjene våre er store og har i tillegg regnskog dusjhode

Safe

Alle rom er utstyrt med egen safe for din bekvemmelighet

Våre Rom & Suiter

Junior Suite

I suiten vil du finne alt du trenger for en god natts søvn. Våre Junior Suiter har i tillegg sovesofa, sittegruppe og utsikt over Glomma med Finnskogen som bakteppe.

Dobbeltrom

På vårt Superior rom vil du finne alt du trenger for en god natts søvn. Våre Superior rom har i tillegg sovesofa og utsikt inn mot borggården på Festningen.

Deluxe

På våre Deluxe rom vil du finne alt du trenger for en god natts søvn. Våre Deluxe rom har i tillegg sovesofa og utsikt over borggården.

Standard

På våre Standard rom vil du finne alt du trenger for en god natts søvn. Rommene har enkelt seng og har utsikt inn mot borggården eller utover Festningsområdet.

Scroll to Top