fbpx

Hotelldirektør / General Manager til Hotell Sjømilitære Samfund

Vi i Festningshotellene er stolte og ydmyke over å kunne ta over driften til ærverdige Hotell Sjømilitære Samfund i Horten, Hortens storstue. Nå søker vi en kvalitetsbevisst og målrettet hotelldirektør til å forvalte og utvikle hotellet som gjennom årene har bygget et godt renommé og en stødig forankring i lokalmiljøet. Hotellet har 45 rom og flotte kurs- og konferanselokaliteter. Med idyllisk plassering på Karljohansvern og en dedikert stab ligger alt til rette for en minnerik gjesteopplevelse. Festningshotellene har lang erfaring fra hotelldrift på historiske steder, og er på en ambisiøs utviklingsreise med nye steder i porteføljen og flere prosjekter på gang. Stillingen som hotelldirektør vil støttes av Festningshotellenes Shared Services på administrasjon, økonomi, HR og salg/booking.

Stillingens ansvarsområder:

Som hotelldirektør har du det overordnede driftsansvaret, og skal sikre kontroll og utvikling over kvalitet, økonomi og personale. Vi tror på en lederstil som ønsker å motivere og utvikle sine ansatte, i alle hotellets avdelinger til å se nye muligheter. Stillingen har budsjettansvar og jobber aktivt for å nå økonomiske mål gjennom god kontroll på variable kostnader så vel som hotellets inntekter. Gjestereisen er i fokus i alt hotellet foretar seg, og i rollen som hotelldirektør vil du sette sammen leveransen med energi, varme, profesjonalitet og kvalitet.

Kvalifikasjoner og egenskaper

Vi ser etter deg som har erfaring fra tilsvarende rolle i reiselivsbransjen. Du har høyere utdanning innenfor hotell- eller reiselivsledelse, og kan vise til gode resultater. For å lykkes i denne stillingen er god økonomisforståelse, personlig tilnærming til drift og gode lederegenskaper avgjørende. Du er serviceminded og kvalitetsbevisst – med ønske om å løfte Hotell Sjømilitære Samfund til det ypperste å til å kunne nå sitt fulle potensiale. Som en del av ledergruppen i Festningshotellene får du en unik arbeidsplass med stor tillit og frihet til å forme din egen hverdag. Du har et erfarent og kompetent team som støtter deg, og godt samarbeid med øvrige hotelldirektører i organisasjonen. Du får en sentral rolle i den spennende reisen Festningshotellene har tatt fatt på, og vil kunne ta del i utvikling av både nye og nåværende prosjekter.

Om du tenker at dette er utfordringen du ser etter er det bare å sende søknad og CV til CEO Festningshotellene, Helene Skjenneberg. Spørsmål kan også rettes hit.

Søknadsfrist: Løpende Tiltredelse: Etter avtale

Mail: helene.skjenneberg@festningshotellene.no Telefon: +47 94785895

www.festningshotellene.no