Hovmester til The Lobby – Reenskaug Hotel

På Reenskaug Hotel er vi vertskap for flere ulike gjester; vi arrangerer bryllup og konfirmasjoner, bursdagselskap og reunions, afternoon tea, seminarer og selvsagt middagsgjester hver eneste dag. Vi har nå det vi selv mener er hotellets mest spennende stilling ledig – hovmester i The Lobby!

Som hovmester hos oss har du det overordnede ansvaret for service og servering, og med dette også gjennomføring av middager til de ulike arrangementene. Du jobber tett med vårt kokketeam, og leder servitører så våre gjester ivaretas på beste vis. Vi ser etter en person som kan gjestfrihet, service og hvor vertskapsrollen er naturlig. Hovmester må inneha kunnskap og interesse for mat, råvarer, vin og drikke som hen ønsker å dele både med gjester, men vel så viktig er det å dele dette med sine kollegaer. Vi ønsker en som vil bidra til å bygge serviceteamet ved Reenskaug og som aktivt jobber for gode opplevelser for våre gjester.

Ansvarsområder og oppgaver

  • Service; sikre at alle gjester tas i mot med den varme og hjemlighet vi er kjent for
  • Sørge for god informasjonsflyt mellom gjester, servitører og kjøkken om meny, allergier eller diettbehov.
  • Ledelse; overordnet ansvar for servitører og annet servicepersonell på vakt.
  • Sikre en hensiktsmessig flyt i arbeidsoppgaver.
  • Trene nytt personell i standarder for gjesteservice, serveringsteknikker og etikette.
  • Bidra til å forbedre kompetansen og ferdighetene til eksisterende ansatte gjennom regelmessig opplæring og oppfølging
  • Samarbeide med vår bookingavdeling og kokketeam for å utarbeide selskapsmenyer, og i planlegging av selskaper og eventer.
  • Bistå i innkjøp, ansvarlig for at servering til enhver tid har nok inventar og forsyninger.
  • Aktivt bidra til å redusere matsvinn og sikre riktig bruk av ressurser.
  • Håndtere klager og bekymringer fra gjester på en profesjonell og hensynsfull måte.
  • Ta imot tilbakemeldinger og bruke dem til å forbedre servicenivået

For å lykkes i denne stillingen ser vi for oss at du har erfaring fra en lignende vertskapsrolle. Du må kunne kommunisere godt på både norsk og engelsk, og at du er trygg på du håndterer travle situasjoner og utfordringer som måtte oppstå. Vår hovmester må inneha god kunnskap om mat og drikke – spesielt vin. Og sammen med gode lederegenskaper hvor hovmesteren støtter, motiverer og utvikler andre ansatte – har vi troen på at dette kan bli storslagent!

Er dette deg? Vi ønsker intervjuer og ansettelse så fort som mulig, vi vurderer derfor innkommende søknader fortløpende. Send oss CV og søknad hvor du forteller litt om deg og din erfaringsbakgrunn på opportunities@festningshotellene.no – merkes med «Søknad Hovmester»