fbpx

Jul hos Festningshotellene

La førjulstiden få en ærverdig innramming på et historisk hotell, slott eller en festning. Nye historier kan skrives, og gode minner tas frem.

Jul på Torreby Slott

Julebuffet på slottet

Siden 1886 har Torreby Slott vært et sted hvor kjente personer som Grete Garbo, Ingrid Bergman og Monacos prinser har danset til sent på natt. Med et snødekket slott midt i en av Sveriges fineste golfbaner sprer seg duften av svensk julemat gjennom lokalene imens julemusikken setter atmosfæren for kvelden.

Fra 895,- pr. person

Jul på Oscarsborg Festning

Julebuffet eller juleinspirert meny

Midt i Oslofjorden finnes magiske og stemningsfulle Oscarsborg Festning, som i århundrer har vært et sted for viktige beslutninger. En snødekket ærverdig festning byr på vakre og inspirerende lokaler til å ringe julen inn. Fakler tennes og gnistret i bålpannen spraker. Duften fra gløgg og pepperkaker, samt varmen fra bålpannen setter stemningen for middagen som er i vente.

Priser fra 945,- pr. person

Reenskaug Hotel i Julebyen Drøbak

«Julehotellet» fremfor noen

Stor Julebordsbuffet med varme & kalde retter, østlandsk svineribbe, vestlandsk pinnekjøtt, et variert utvalg av juleinspirerte retter & deilige juledesserter, samt julekaker & kaffe. På Reenskaug Hotel er tilbudene mange og varierte i førjulstiden. I en hjemmekoselig atmosfære sørger vi for at du og dine gjester får en hyggelig forsmak på julekvelden.

Pris 695,- pr. person

Jul på Kongsvinger Festning

Julens «Soria moria»

På toppen av Kongsvinger har ærverdige Kongsvinger Festning sin beliggenhet. Med snø som daler og en bålpanne som spraker, får man mulighet å nyte førjulstiden. Her kan man glede seg og verdsette kvelden som er i vente med de menneskene man setter pris på – venner, familie og kollegaer. På Festningen Hotel & Resort serveres en juleinspirert meny eller tradisjonell norsk julemat.

Priser fra 795,- pr. person

Jul på Holmsbu

Julemat på Badehotellet

Det tradisjonsrike hotellet med røtter tilbake til 1880-årene har 17 hyggelige rom med 38 sengeplasser. Badehotellet er et fantastisk sted for et hyggelig opphold også i julen. Vi serverer en 3-retters julemeny.

Pris 695,- pr. person