Kjøkkensjef – Hotell Sjømilitære Samfund

Hotell Sjømilitære Samfund er kjent som hele Hortens storstue – idyllisk lokalisert på Karljohansvern. Hotellets restaurant serverer selskaper og eventer, samt a la carte i sesong. Vi har hjerte for regionens fantastiske råvarer, og gleder oss over å tilby gode matopplevelser til våre besøkende.

Til kjøkkenet ser vi nå etter en faglig sterk kjøkkensjef med entusiasme og kreativ lidenskap for matopplevelsen ved hotellet. Vi ser etter en kjøkkensjef med ambisjoner, og som vil utvikle og utfordre hotellets gastronomiske tilbud.

Som kjøkkensjef hos oss vil din rolle være ansvarlig for:

  • Meny- og konseptutvikling
  • Rekruttering og utvikling av kjøkkenets stjernelag
  • Planlegge leveranser
  • Oppfølging av alle de spennende leverandørene våre
  • IK-mat
  • Bemanning og ressursplanlegging
  • Lærlingene vi er så stole over å ha med oss
  • Utarbeide kalkyler og sikre god økonomi i kjøkkenets leveranser

Som kjøkkensjef vil du jobbe tett med Festningshotellenes Executive Head Chef, samt øvrige kjøkkensjefer og kokker i organisasjonen.

Egenskaper og kvalifikasjoner vi ser etter:

  • Ledererfaring fra kjøkken
  • Fagbrev som kokk
  • Gode samarbeidsevner
  • Kan kommunisere godt på norsk / skandinavisk språk
  • Effektiv og løsningsorientert

Vi tilbyr:

  • Utviklingsmuligheter og faglige samlinger i regi av Festningshotellene
  • Konkurransedyktig lønn
  • Ansattfordeler i Festningshotellene og hos samarbeidspartnere
  • En helt unik arbeidsplass

Om dette høres interessant ut ber vi deg sende oss et søknadsbrev og CV på e-post: opportunities@festningshotellene.no – merk «Kjøkkensjef SMS». Intervjuer avholdes fortløpende.