Reenskaug Hotel ligger idyllisk til i Drøbak Sentrum – 35 minutter fra Oslo. Hotellet inngår i Festningshotellene – et knippe historiske hoteller med særpreg. Hotellet har 28 rom, nyoppusset restaurant og flere selskapslokaler som benyttes til kurs/konferanse, selskap og arrangementer. Reenskaug er en attraktiv destinasjon for både ferierende og for KK-markedet, med høy aktivitet hele året. Hotellet inngår i Festningshotellene og De Historiske Hotell & Spisesteder (DHHS), er tildelt Olavsrosa – kvalitetsmerket for kulturhistorisk verdi, forvaltning og formidling, i tillegg til å være Miljøfyrtårnsertifisert.
Nå søker vi etter ny kjøkkensjef til å lede kjøkkenet og mattilbudet ved hotellet. Vi ser etter en faglig sterk person, med kreative evner for å utvikle menyer med egen identitet og god standard. Vår kjøkkensjef vil ha personalansvar for øvrige kokker / kjøkkenpersonell, og ansvar for varekost og kalkyler. Oppstart vil være 01.04.2025, stillingen er fast fulltid og ledende.
Ansvarsområder:
- Utvikle ulike menyer og konsepter, både for a la carte og selskapsmenyer med kreativ bruk av sesongbaserte og lokale råvarer.
- Innkjøp og kontroll av varelager
- IK-mat; opprettholde hygiene- og sikkerhetsstandarder i henhold til bransjens beste praksis.
- Personalansvar, herunder lede, motivere og utvikle ansatte. Sørge for at avdelingen holder jevn og høy standard.
Kvalifikasjoner og egenskaper:
- Relevant erfaring med å lede kjøkkenteam
- Solid bakgrunn fra ulike kjøkken
- Kreativ og evnen til å bringe nye ideer til bordet
- Nøyaktig og oppmerksom på detaljer i utvikling av oppskrifter og presentasjon.
- Erfaren med budsjettansvar og utarbeide kalkyler
Det kreves gyldig opphold- og arbeidstillatelse i Norge på søknadstidspunktet, gode kommunikasjonsevner på engelsk som et minimum, samt referanser fra tidligere arbeidsforhold i Norge.
Spørsmål kan rettes til general manager Kjetil Eide – telefon; 905 73 877. Søknad sendes til hr@festningshotellene.no – merk «Kjøkkensjef RHD» innen 31.12.2024.