På Kongsvinger Festning driver vi vårt unike Festningshotell med 28 rom og flere historiske lokaler for selskap og kurs- og konferansetilsetninger. Sammen med våre søsterhoteller er vi inne i en spennende utviklingsfase, både organisatorisk og med nye prosjekter. På Kongsvinger opplever vi en stor interesse for små og store arrangementer, samt høyt antall privatreisende. Kongsvinger og Innlandet er en spennende matregion, og sammen med historien som er i veggene utgjør dette rammene for vårt potensiale som destinasjon for kulturelle, historiske og kulinariske opplevelser.
Nå søker vi en ny kokk for å styrke laget på Festningen Hotel & Resort, og vi søker deg som ønsker å ta del vår reise mot nye høyder og utvikling av tilbudet på toppen av Kongsvinger
Arbeidsoppgaver og ansvarsområder – chef
- Tilbereding a la carte, konseptmenyer, selskap og kurs- og konferansetilsetninger.
- Klargjøring av frokostbuffet
- Bidra til å sikre kalkyler i egen produksjon
- Jobbe for miljøbevisst mattilbereding i henhold til våre standarder
- Utvikling av menyer lokalt og i samarbeid med Festningshotellenes kokker
Kvalifikasjoner og personlige egenskaper
- Erfaring fra tilsvarende arbeidsoppgaver
- Gode samarbeidsevner
- Førerkort kl. B
- Må kunne kommunisere godt enten på norsk eller engelsk
- Må takle tidvis høyt tempo på mindre kjøkkenfasiliteter
- Ønske om å bidra til formidling gjennom matopplevelser
- Kreativ og utforskende tilnærming
Det er nødvendig med arbeids- og oppholdstillatelse i Norge på ansettelsestidspunktet.
Vi setter bærekraft i førersetet – hånd i hånd med kvalitet og nytekning. Om du kjenner at dette er verdier du identifiserer deg med, og har lyst til å ta del i utviklingsreisen til Festningshotellene ønsker vi at du sender oss en søknad hvor du forteller om deg selv, din erfaringsbakgrunn og dine kvaliteter relevante for stillingen.
Vi intervjuer aktuelle kandidater fortløpende, og tilpasser ansettelse etter dette. Søknad og CV kan sendes på e-post til opportunities@festningshotellene.no