Møter & Konferanser

Skal dere arrangere møter, konferanser eller event? På våre Festningshoteller får dere muligheten til å finne inspirasjon og skape minner i helt spesielle, historiske omgivelser. Vi har unike møte- og konferanselokaler som passer for både små og store grupper.

Her får dere muligheten til å trekke dere helt tilbake fra hverdagens mas, og oppleve et skreddersydd opplegg for konferanser, møter og teamutvikling. Vi har flere møterom som vi tilpasser ønsket oppsett, eller med tilknyttede grupperom. I tillegg til det faglige, anbefaler vi også felles aktiviteter for teambuilding. Kjøkkensjefen setter opp spennende menyer ut ifra hva sesongen har å tilby, og dere kan velge å nyte middagen i ulike lokaler.

Send oss en forespørsel i dag og planlegg deres neste møte i detalj med vår konferanseavdeling.Møte- & konferansehoteller

DCIM100MEDIADJI_0028.JPG

Oscarsborg Hotel & Resort

Oscarsborg Festning

På Oscarsborg Festning har vi drevet hotell- og restaurantvirksomhet siden 2004. Her har vi 89 gjesterom, og flere kurs- og konferanselokaler, selskapslokaler, samt et bredt aktivitetstilbud. Festningen ligger kun 4 min med båt fra Drøbak. Fortsatt er Oscarsborg stedet for de viktige avgjørelsene.

Kongsvinger Festning

Festningen Hotel & Resort

Kongsvinger Festning

På Kongsvinger Festning ligger Festningen Hotel & Resort. Hotellet har en svært høy standard. På toppen av Kongsvinger kan du i våre flotte lokaler invitere venner, bekjente, familie eller kollegaer til et innholdsrikt opphold. Festningen som er totalrenovert med 28 suiter er perfekt for selskaper, konferanser og møter.

Reenskaug Hotel

Festningsbyen Drøbak

Midt i hjertet av den idylliske Festningsbyen Drøbak, finner du Reenskaug Hotel. Med sentral beliggenhet kun 50 meter fra  Oslofjorden, har hotellet i mer enn 100 år vært et yndet feriested. Vårt hotell er det beste utgangspunkt for gode opplevelser i romantiske og pittoreske omgivelser. Hos oss legges det vekt på å ivareta tradisjoner og bevare særpreg. Resultatet er et moderne hotell, med MYE historie i veggene…

X