fbpx

Oscarsborg Hotel & Resort

9. April 1940 senkes den tyske krysseren Blucher i Drøbaksundet.. Hendelsen gjorde at Konge og regjeringen sammen med landets gullbeholdning kunne fraktes i sikkerhet.

Hotell med historisk betydning

STEDET FOR DE VIKTIGE AVGJØRELSENE

Oscarsborg Hotel & Resort ligger på Oscarsborg Festning, ca. 30 minutter fra Oslo. Hotellet tilbyr 89 gjesterom, flere kurs- og konferanselokaler og selskapslokaler, restauranter og har et bredt aktivitetstilbud både for store og små. På Oscarsborg Festning finner du også blant annet flere gallerier, museum, gjestehavn, turstier, kanoner og historiske minnesmerker. Det arrangeres også flere eventer, konserter og andre kulturelle begivenheter gjennom hele året.

Booking

Gjennom vår online booking kan du/dere også booke pensjonspakker.

Fergetider

Ferge fra Drøbak tar ca. 4 minutter og går ca. hver time.

Kollektivt

Ved hjelp av EnTur kan du planlegge turen kollektiv helt frem til oss.

Afternoon Tea

På Oscarsborg Festning 31.10.2020

Ønsker dere en litt annerledes ettermiddag? Lørdag 30.oktober serverer vi tradisjonell afternoon tea, med fingersandwich, scones og petit fours. Prisen er kr 345,- pr pers (inkl ferge, når det bestilles på nett. Halv pris for barn under 12 år) Det blir servert te, og det er mulig å kjøpe både mineralvann og champagne til maten.

Havørnsafari

Nyhet 2020!

I 2008 hekket det havørn på Håøya ved Oscarsborg Festning i Søndre Håøya naturreservat – da hadde det gått 126 år siden sist det hekket havørn i Oslofjorden. Sammen med Rib.no kan vi nå tilby havørnsafari kun 30 minutter fra Oslo! Dette er en perfekt opplevelse i forbindelse med en mindre konferanser på Oscarsborg.

Kompaniet

Nyhet 2020!

Hos oss på Oscarsborg Festning kan vi nå tilby flere spennende aktiviteter, enten du er gjest på hotellet eller ønsker litt spenning i hverdagen.
Nå kan dere booke et besøk på skytebanen eller taktiske oppdrag på vår SIBO reballbane. Vi har alternative vanskelighetsgrader og tilpasser alle aldre.

Der Kongen er gjest

Og gjesten er Konge

Historien sitter i veggene til den gamle borgen fra attenhundretallet. Her har hele kongerekken fra Harald V til Fredrik II inntatt gode måltider, og selv dikteren Wildenvey tjenestegjorde her. Borgen er idag festsaler og samlingssted for gastronomiske opplevelser.

Aktiviteter på Oscarsborg Festning

Hvorfor besøke oss?

Oscarsborg

HOTELLETS SKYTEBANE

En litt anderledes og spennende utfordring.

Drøbak

DRØBAK AKVARIUM

Ved bryggen i Drøbak finner du akvariet.

Drøbak

BADELANDET BØLGEN

I Drøbak finner du badelandet Bølgen.

Oscarsborg

MUSEER PÅ FESTNINGEN

På Oscarsborg finnes hele tre museer.