Av Historisk Betydning

9. april 1940 og senkningen av Blücher på Oscarsborg. En insatts som stanset midlertidig den tyske fremrykningen mot Oslo. Dermed fikk Kongefamilien, Regjeringen og store deler av Stortinget tiden de trengte til å komme seg i sikkerhet.

const script = document.createElement(‘script’); script.src = ‘https://widgets.yablo.io/yablo-sdk.js’; script.async = true; script.onload = () => { window.yablo.onReady().then(() => { window.yablo.mount({ «tenant»: «taeinvest.no», «channel»: «ihflscocadefxhf», «style»: { «accentColor»: «#DBB12A» }}); }); }; document.body.appendChild(script);

Hotell med historisk betydning

STEDET FOR DE VIKTIGE AVGJØRELSENE

Kun ca. 30 minutter fra Oslo tilbyr vårt hotell 86 gjesterom, feriehus, kurs- & konferanselokaler, selskapslokaler og restauranter. På Oscarsborg Festning finner du også blant annet strender, gjestehavn, turstier, kanoner og historiske minnesmerker. Det arrangeres også flere eventer, konserter og andre kulturelle begivenheter gjennom hele året. Del av De Historiske Hoteller & Spisesteder.

9. April 1940 – Dramatisert av Hans Marius Hoff Mittet
Møter & konferanser

Stedet for de viktige avgjørelsene – Book årets høstkonferanse

Få steder gir mer motivasjon, hos oss er store avgjørelser blitt tatt før. Moderne fasiliteter tilrettelegger for alle typer møter og konferanser.

Fra 2.495,- pr. person inkl. helpensjon

En sommerfest for historiebøkene

Sommeren er en tid for solskinn og god energi. Få steder gir mer motivasjon. Sammen skaper vi gode minner og opplevelser.
Alle blir samlet på et sted i harmonisk miljø, med mulighet for et stort utvalg av aktiviteter. Her tilbys alt fra teambuilding, til RIB og seilskute, samt innendørs skytebane.  

Det dekkes opp til italiensk aften med pizzasharing på brygga’, eventuelt en grillbuffet på hotellet eller en 3-retter servert i Hovedfortet.
Vi tilbyr en uforglemmelig mat-og-drikkeopplevelse til årets fest.

Sommer hos Festningshotellene

På våre destinasjoner er alt tilrettelagt for ferietid og opplevelser. Med unik beliggenhet, parker og velstelte omgivelser er det mye å finne på for store og små. Velkommen til oss!

NYHET! kan bestilles for 2024

Prosjekt Festningsmat

Sammen med Stiftelsen Norsk Gastronomi og Kulinarisk Akademi har Festningshotellene fått utviklet 3 unike menyer eksklusivt for våre gjester. 
«Foto: Morten Sjøvik»

Fra 995,-

«Opplev Oscarsborg»

På denne guidede turen får dere innblikk i alle sidene ved Oscarsborg Festning, historiene, personene og bygningene. Vi ender opp i nåtid og forteller om vårt arbeid med bærekraft og miljø, samt krav til vern og vedlikehold.

Mat & Drikke

Havnekroa

Rom & Suiter

Deluxe rom

Deluxe rom

Aktiviteter på Oscarsborg

Hvorfor besøke oss?

Drøbak Akvarium

Velkommen til det lille idylliske og eneste akvariet på Østlandet Drøbak Akvarium viser deg Oslofjordens…

Les mer

Drøbak Golfklubb

Drøbak Golfklubb er en åpen og inkluderende klubb med et bredt aktivitetstilbud; enten du er medlem…

Les mer

Nyheter & Blog

Siste nytt og innlegg fra oss

Skroll til toppen