Steder av historisk betydningOscarsborg FestningStedet for de viktige avgjørelsene

ER DET ÉN DAG VI I NORGE HUSKER, SÅ ER DET 9. APRIL 1940. NATTEN DA DEN TYSKE KRYSSEREN BLÜCHER BLE SENKET I DRØBAKSUNDET, SLIK AT KONGE OG REGJERINGSMEDLEMMER FIKK TID TIL Å KOMME SEG UNNA, OG LANDETS GULLBEHOLDNING KUNNE FRAKTES I SIKKERHET.

Oscarsborg Hotel & Resort ligger på Oscarsborg Festning, ca. 30 minutter fra Oslo. Hotellet tilbyr 89 gjesterom, flere kurs- og konferanselokaler og selskapslokaler, restauranter og har et bredt aktivitetstilbud både for store og små. På Oscarsborg Festning finner du også blant annet flere gallerier, museum, gjestehavn, turstier, kanoner og historiske minnesmerker. Det arrangeres også flere eventer, konserter og andre kulturelle begivenheter gjennom hele året.

 

Rom Booking Bord Booking

DER KONGEN ER GJEST OG
GJESTEN ER KONGE

Historien sitter i veggene til den gamle borgen fra attenhundretallet. Her har hele kongerekken fra Harald V til Fredrik II inntatt gode måltider, og selv dikteren Wildenvey tjenestegjorde her. Borgen er idag festsaler og samlingssted for gastronomiske opplevelser.

Hvorfor besøke oss?Aktiviteter på Oscarsborg & Drøbak

PÅ OSCARSBORG FESTNING
AFTERNOON TEA

Ønsker dere en litt annerledes ettermiddag? flere ganger i året serverer vi tradisjonell afternoon tea, med fingersandwich, scones og petit fours. Prisen er kr 345,- pr pers (inkl ferge, når det bestilles på nett. Halv pris for barn under 12 år) Det blir servert te, og det er mulig å kjøpe både mineralvann og champagne til maten. Ta kontakt for neste anledning så booker vi et bord til dere.

Velkommen til Afternoon Tea på Oscarsborg Festning!