fbpx
Oscarsborg Hotel & Resort

9. April 1940 senkes den tyske krysseren Blucher i Drøbaksundet.. Hendelsen gjorde at Konge og regjeringen sammen med landets gullbeholdning kunne fraktes i sikkerhet.

Hotell med historisk betydning

STEDET FOR DE VIKTIGE AVGJØRELSENE

Oscarsborg Hotel & Resort ligger på Oscarsborg Festning, ca. 30 minutter fra Oslo. Hotellet tilbyr 89 gjesterom, flere kurs- og konferanselokaler og selskapslokaler, restauranter og har et bredt aktivitetstilbud både for store og små. På Oscarsborg Festning finner du også blant annet flere gallerier, museum, gjestehavn, turstier, kanoner og historiske minnesmerker. Det arrangeres også flere eventer, konserter og andre kulturelle begivenheter gjennom hele året.

Booking

Gjennom vår online booking kan du/dere også booke pensjonspakker.

Fergetider

Ferge fra Drøbak tar ca. 4 minutter og går ca. hver time.

Kollektivt

Ved hjelp av EnTur kan du planlegge turen kollektiv helt frem til oss.

Nyhet! «Kompaniet»

Sommeren 2020 kan dere sjekke inn på Oscarsborg Festning og bli innskrevet i «Kompaniet».
Dere kan være med på flere øvelser: Skytebanen, taktiske oppdrag og tunnelsafari. Vi vil ha alternative vanskelighetsgrader og tilpasse alle aldre.
Følg med på vårt nyhetsbrev for ytterligere informasjon!

New call-to-action

Der Kongen er gjest

Og gjesten er Konge

Historien sitter i veggene til den gamle borgen fra attenhundretallet. Her har hele kongerekken fra Harald V til Fredrik II inntatt gode måltider, og selv dikteren Wildenvey tjenestegjorde her. Borgen er idag festsaler og samlingssted for gastronomiske opplevelser.

Aktiviteter på Oscarsborg Festning

Hvorfor besøke oss?

Oscarsborg

HOTELLETS SKYTEBANE

En litt anderledes og spennende utfordring.

Drøbak

DRØBAK AKVARIUM

Ved bryggen i Drøbak finner du akvariet.

Drøbak

BADELANDET BØLGEN

I Drøbak finner du badelandet Bølgen.

Oscarsborg

MUSEER PÅ FESTNINGEN

På Oscarsborg finnes hele tre museer.

Afternoon Tea

På Oscarsborg Festning

Ønsker dere en litt annerledes ettermiddag? flere ganger i året serverer vi tradisjonell afternoon tea, med fingersandwich, scones og petit fours. Prisen er kr 345,- pr pers (inkl ferge, når det bestilles på nett. Halv pris for barn under 12 år) Det blir servert te, og det er mulig å kjøpe både mineralvann og champagne til maten. Ta kontakt for neste anledning så booker vi et bord til dere.