fbpx

Mat & Drikke

Med flere saler, restauranter og egen offisersmesse, vil du alltid finne et lokale som tilfredsstiller dine forventninger. Festsalen i Hovedfortet er en av få steder alle norske konger har spist og historiene i våre lokaler er helt unik. Vi har noe for alle anledninger!

DER KONGEN ER GJEST, OG GJESTEN ER KONGE!


Stedet for de hyggelige opplevelsene.

På Oscarsborg verdsetter vi god mat. På sommeren har vi åpen À la carte i Forpleiningen, og på terrassen vår kan du nyte deilige retter og forfriskende drikke til solen går ned. Vi tilbyr også eventer, sommerfester, kick-offs og andre arrangementer utendørs. 


Våre lokaler

Restaurant Forpleiningen er vår hovedrestaurant og ligger flott til på høyden. Her serveres frokost, lunsj og middag. I Forpleiningen har vi en kapasitet på 200 personer.

I Hovedfortet har vi flere chambre séparée. I tredje etasje ligger Festsalen, med bueganger i gammel murstein. Rommet har en helt spesiell atmosfære, som bare må oppleves. I Hovedfortet har vi totalt plass til 120 personer.

I andre etasje finner du ærverdige Ordresalen, som brukes til aperitiff, dans og vielser. I denne etasjen ligger også Offisersmessene og hotellets bar med tilhørende salonger. Vestre Tårnkammer ligger i et adskilt område i Hovedfortet, med egne salonger hvor dere kan være opp til 28 personer og være for dere selv hele kvelden.


Åpningstider

Vi har åpent for forhåndsbestilling av lunsj eller 3-retter kjøkkensjefens valg mandag til lørdag. Ta kontakt for bestilling.

Tlf +47 64 90 40 00 eller mail oscarsborg.festning@festningshotellene.no


Arrangementer

Ønsker dere en litt annerledes ettermiddag?

Lørdag 30.oktober serverer vi tradisjonell afternoon tea, med fingersandwich, scones og petit fours. Prisen er kr 345,- pr pers (inkl ferge, når det bestilles på nett). Halv pris for barn under 12 år. Det blir servert te, og det er mulig å kjøpe både mineralvann og champagne til maten.

Bordsetning kl. 13.15 og kl. 14.15