Aktiviteter

Historisk omvisning

Få et innblikk i en av Norgeshistoriens største begivenheter. Få en privat omvisning av Oscarsborg Festningsmuseums kunnskapsrike guider, og opplev de mange historiskemin- nesmerkene som finnes på øya.
Standard omvisning: varighet 1,5 time, kr. 3000,- for inntil 25 personer.


Tunnelkamp

Uteaktivitet og lagkonkurranse der lagene skal gjennom ulike fysiske samarbeidsoppga- ver. Deretter går ferden videre lagvis ned i de underjordiske tunellene under festningen, på leting etter oppgaver som skal besvares. Denne aktiviteten passer for alle. Varighet 1- 2 timer. Kr. 12 000,- for inntil 20 personer. Deretter kr. 250,- per person.


5-10 kamp

5- 10 kamp er en uteaktivitet med hovedvekt på samarbeid og teambuilding. Varighet 1- 2 timer. 5- kamp kr. 8000,- for inntil 20 personer. Deretter kr. 250,- per person.

10- kamp kr. 12 000,- for inntil 20 personer. Deretter kr. 250,- per person.


Oscarsborg Challenge

Oscarsborg Challenge er en begivenhetsrik og morsom teambuildings- aktivitet. Aktivi- teten er energisk og variert hvor dere beveger dere rundt på øya for å løse oppdrag på nettbrett i et interaktivt rebusløp. Det kan være alt fra faktaspørsmål, gåter og fotoopp- drag. Det laget som vanligvis vinner, er det som forstår styrken av godt samarbeid og har et sterkt konkurranseinstinkt. I tillegg lønner det seg å tenke både strategisk og kreativt. Varighet ca. 1,5- 2 timer, kr. 690,- per person (aktiviteten har en minimumspris på 22 personer).


Skytebane

Foregår i vår innvendige skytebane på Oscarsborg Festning og inkluderer alt nødvendig utstyr. Inbrief (orientering før gjennomføring) i forkant, og skyting med kraftige luftdrevne våpen på forskjellige typer mål.
Varighet: Ca. 45 minutter.
Pris: kr. 3500,- for inntil 10 personer.


TAKTISK OPPDRAG/PAINTBALL

Foregår i tilrettelagt lokaler innendørs og inkluderer våpen samt sikkerhetsutstyr. Inbrief (orientering om oppdrag før gjennomføring) i forkant, og det vil bli benyttet luftdrevne våpen som markerer treff ved hjelp av «merkbare» gummikukler.
Varighet: Ca. 45 minutter.
Pris: Kr. 4500,- for inntil 10 personer, deretter kr. 450,- pr. person.

Minimum antall: 4 personer, maks antall: 12 personer


RIB

Ønsker dere en unik reisevei ut til oss, så er RIB verdt en tur. Roy sørger for en opplevel- sesrik tur, og med korte stopper underveis får dere litt historie fra forskjellige steder i Oslofjorden. Dette er en virkelig flott start på deres opphold.
Varighet: 30 minutter- 1 time. Pris fra kr. 10 000,-.


Skjult hovmester / skjult foredrag

Ønsker dere en annerledes middagsservering her på Oscarsborg? Da burde dere booke vår egen skjulte hovmester. Kanskje Norges morsomste og mest geniale innslag under middagen. Vår komiker har underholdt flere hundre bedrifter, og skjult hovmester er hans meste populære innslag. Fantastisk morsomt- og garantert en suksess! Konseptet kan best beskrives som skjult kamera – men uten kamera, der komikeren utgir seg for å være en hovmester med ett mål for øyet – å lure, forvirre og overraske dine ansatte/ medarbeidere. Rollen balanseres hårfint.
Vår komiker leverer også et hysterisk morsomt foredrag om salg, kommunikasjon og motivasjon under en faglig samling. Dersom dere booker hovmester eller foredrag må dette selvfølgelig ikke nevnes for gjestene.
Bookingen skjer via oss. Ta kontakt for mer informasjon, referanser og video, og vår komiker tar direkte kontakt med deg.
Varighet ca. 2 timer, kr. 30 000.


Mordmysteriet

Hvem er morderen? Hvem kan jeg stole på? Alle er mistenke – kun en er skyldig. I mordmysteriet kan du sammen med venner eller kollegaer oppleve en kveld i sann Agatha Christie stil, samtidig som dere nyter god mat og drikke. Alle deltagerne får sin egen rolle med sine egne ledetråder og oppgaver som skal løses under kveldens gang. De får også penger eller sensitiv informasjon som de kan utnytte til å få flere ledetråder eller penger. Det handler ikke kun om å finne ut hvem som er morderen, men samtidig forsøke å bli den rikeste personen når spillet er ferdig. Instruktøren finnes på plass hele tiden, og hjelper til underveis i spillet.
Varighet ca. 2- 2,5 time. Kr. 5000,- for inntil 12 personer. Deretter kr. 350,- per person. (Prisen for mat kommer utenom)


DJ

En kveld med egen DJ som spinner akkurat de låtene som dere skulle ønske. Vår DJ har spilt over store deler av Skandinavia de siste årene og er meget dyktig. Deres ønsker er hans lov!
Pris fra kr. 10 000,-.

Band

Vi har kontakt med flere band som gjerne underholder under deres arrangement. Ta kontakt for informasjon, forespørsel og pris.


De fleste aktiviteter arrangeres hovedsakelig mellom kl. 09.00 – 21.00 året rundt, og er uten vær- forbehold.

Forespørsel: booking@festningshotellene.no +47 64 90 40 00