Gruppe aktiviteter

Et besøk på Oscarsborg Festning er en unik opplevelse. Vi har et rikholdig antall aktiviteter som kan bestilles i forbindelse med deres arrangement hos oss.

SKYTEBANE

Foregår i vår innvendige skytebane på Oscarsborg Festning og inkluderer alt nødvendig utstyr. Inbrief (orientering før gjennomføring) i forkant, og skyting med kraftige luftdrevne våpen på forskjellige typer mål.

Varighet: Ca. 45 minutter. Pris kr. 350,- pr person, minimumspris for 10 personer.

OPPLEV OSCARSBORG
I snart 20 år har vi bidratt til at tusenvis har kunnet oppleve Oscarsborg Festning, og dermed til at en del av Norges viktigste historie fortelles. I løpet av disse 20 årene er nye historier skapt, og opplevelsene er fler enn noen gang. Under denne omvisningen besøker vi stedene av betydning og forteller om historien, personen, arkitekturen og dagens Oscarsborg. Et sted fylt med så mye mystikk har også sine vandre- og røverhistorier! På turen besøker man også Hovedfortets salonger, offisersmesser, festsal og ikke minst Ordresalen, hvor Kongelige og historiske personer har vandret gjennom gangene.
Standard omvisning: varighet 1-1,5 time, kr. 3000,- for inntil 30 personer.

RIB

Denne aktiviteten kan dere oppleve som ankomstmiddel til øya eller opplevelse fra øya under oppholdet. Vår partner EVENTRIB tilbyr varierte fjordopplevelser og skreddersydde tilbud.

Med RIB reiser dere innom unike steder i fjorden. Det er mange steder å oppdage og vi deler gjerne av gode historier underveis. Dere er ofte heldige og møter det unike dyrelivet i området, både havørn og sel finnes rett rundt hjørnet. EVENTRIB legger stor vekt på fortellingene rundt den spennende historien til Oscarsborg festning som senket slagkrysseren Blücher, vi vet hvor hun sank og vi kan se spor av henne den dag i dag. Vi kan til og med kjenne lukten av bunkersolje fra 1940!

• 1 times luftetur i skjærgården – Håøya rundt: 11.000,-

• 1,5 times fjordopplevelse: 14.000,-

• 2 timers rundtur m/styrkedrikk på sjøen – selsafari og polarhistorie: 17.000,-

• 2,5 times rundtur med styrkedrikk og snæcks på en øy 19.000,-

• 3 timers timers kosetur med forfriskninger og skalldyrskasse på en øy: 23.000

Priser pr båt, eks mva(12%) og øl/snacks/mat/drikke. En RIB har 12 plasser. For mer informasjon: www.eventrib.no

TUNNELLKAMP
Uteaktivitet og lagkonkurranse der lagene skal gjennom ulike fysiske samarbeidsoppgaver. Deretter går ferden videre lagvis ned i de underjordiske tunellene under festningen, på leting etter oppgaver som skal besvares. Denne aktiviteten passer for alle. Varighet 1- 2 timer. Kr. 12 000,- for inntil 20 personer. Deretter kr. 275,- per person.

5 – 10 KAMP
5 – 10 kamp er en uteaktivitet med hovedvekt på samarbeid og teambuilding. Varighet 1- 2 timer. 5- kamp kr. 8000,- for inntil 20 personer. Deretter kr. 275,- per person. 10- kamp kr. 12 000,- for inntil 20 personer. Deretter kr. 275,- per person.

MORDMYSTERIET
Hvem er morderen? Hvem kan jeg stole på? Alle er mistenke – kun en er skyldig. I mordmysteriet kan du sammen med venner eller kollegaer oppleve en kveld i sann Agatha Christie stil, samtidig som dere nyter god mat og drikke. Alle deltagerne får sin egen rolle med sine egne ledetråder og oppgaver som skal løses under kveldens gang. De får også penger eller sensitiv informasjon som de kan utnytte til å få flere ledetråder eller penger. Det handler ikke kun om å finne ut hvem som er morderen, men samtidig forsøke å bli den rikeste personen når spillet er ferdig. Instruktøren finnes på plass hele tiden, og hjelper til underveis i spillet.
Varighet ca. 2 – 2,5 time. Kr. 6900,- for inntil 12 personer. Deretter kr. 375,- per person. (Prisen for mat kommer i tillegg)

OSCARSBORG CHALLENGE
Oscarsborg Challenge er en begivenhetsrik og morsom teambuildings- aktivitet. Aktivi- teten er energisk og variert hvor dere beveger dere rundt på øya for å løse oppdrag på nettbrett i et interaktivt rebusløp. Det kan være alt fra faktaspørsmål, gåter og fotoopp- drag. Det laget som vanligvis vinner, er det som forstår styrken av godt samarbeid og har et sterkt konkurranseinstinkt. I tillegg lønner det seg å tenke både strategisk og kreativt. Varighet ca. 1,5- 2 timer, kr. 825,- per person (minimumspris for 26 personer). Når aktiviteten utføres i weekend (lør-søn) utløses et tillegg på kr 2100,-

SKJULT HOVMESTER/ SKJULT FOREDRAG
Ønsker dere en annerledes middagsservering her på Oscarsborg? Da burde dere booke vår egen skjulte hovmester. Kanskje Norges morsomste og mest geniale innslag under middagen. Vår ko- miker har underholdt flere hundre bedrifter, og skjult hovmester er hans meste populære innslag. Fantastisk morsomt- og garantert en suksess! Konseptet kan best beskrives som skjult kamera – men uten kamera, der komikeren utgir seg for å være en hovmester med ett mål for øyet – å lure, forvirre og overraske dine ansatte/ medarbeidere. Rollen balanseres hårfint.
Vår komiker leverer også et hysterisk morsomt foredrag om salg, kommunikasjon og motivasjon under en faglig samling. Dersom dere booker hovmester eller foredrag må dette selvfølgelig ikke nevnes for gjestene.
Bookingen skjer via oss. Ta kontakt for mer informasjon, referanser og video, og vår komiker tar direkte kontakt med deg.
Varighet ca. 2 timer, pris etter forespørsel.

Alexander Søbyskogen

Alexander spiller pop musikk, gammelt og nytt, country, hop hop i tillegg til gode gamle slagere. Han spiller norske og engelske lister. Alexander kan bestilles som underholdning alene eller duo med Pete. Pris på forespørsel.

DJ
En kveld med egen DJ som spinner akkurat de låtene som dere skulle ønske. Vår DJ har spilt over store deler av Skandinavia de siste årene og er meget dyktig. Deres ønsker er hans lov!
Pris etter forespørsel

BAND
Vi har kontakt med flere band som gjerne underholder under deres arrangement. Ta kontakt for informasjon, forespørsel og pris.

De fleste aktiviteter arrangeres hovedsakelig mellom kl. 09.00 – 21.00 året rundt, og er uten vær- forbehold.

Forespørsel: booking@festningshotellene.no +47 64 90 40 00

VINSMAKING

Foredragsholderen og vinkjenneren Frank Røstgård har jobbet med vin og brennevin i mange år. Han er utdannet vinkelner og har nå vinsmakinger på hotellet. Han er kjent for å ha en uhøytidelig og «lett stil» når han holder foredrag. Det er ment som opplysende hyggelig læring levert på en underholdende måte. De fem viner som smakes er av god til meget god kvalitet og kan settes sammen med kunden dersom det er ønskelig.

Varighet ca 1 time og koster fra kr. 865,- pr person (minimumspris for 20 personer)

Skroll til toppen