Gruppe aktiviteter

Et besøk på Oscarsborg Festning er en unik opplevelse. Vi har et rikholdig antall aktiviteter som kan bestilles i forbindelse med deres arrangement hos oss.

HISTORISK OMVISNING
Få et innblikk i en av Norgeshistoriens største begivenheter. Få en privat omvisning av Oscarsborg Festningsmuseums kunnskapsrike guider, og opplev de mange historiskemin- nesmerkene som finnes på øya.
Standard omvisning: varighet 1,5 time, kr. 3000,- for inntil 25 personer.

RIB
Ønsker dere en unik reisevei ut til oss, så er RIB verdt en tur. Roy sørger for en opplevel- sesrik tur, og med korte stopper underveis får dere litt historie fra forskjellige steder i Oslofjorden. Dette er en virkelig flott start på deres opphold.
Varighet: 30 minutter- 1 time. Pris fra kr. 10 000,-.

TUNELLKAMP
Uteaktivitet og lagkonkurranse der lagene skal gjennom ulike fysiske samarbeidsoppga- ver. Deretter går ferden videre lagvis ned i de underjordiske tunellene under festningen, på leting etter oppgaver som skal besvares. Denne aktiviteten passer for alle. Varighet 1- 2 timer. Kr. 12 000,- for inntil 20 personer. Deretter kr. 250,- per person.

5 – 10 KAMP
5 – 10 kamp er en uteaktivitet med hovedvekt på samarbeid og teambuilding. Varighet 1- 2 timer. 5- kamp kr. 8000,- for inntil 20 personer. Deretter kr. 250,- per person. 10- kamp kr. 12 000,- for inntil 20 personer. Deretter kr. 250,- per person.

MORDMYSTERIET
Hvem er morderen? Hvem kan jeg stole på? Alle er mistenke – kun en er skyldig. I mordmysteriet kan du sammen med venner eller kollegaer oppleve en kveld i sann Agatha Christie stil, samtidig som dere nyter god mat og drikke. Alle deltagerne får sin egen rolle med sine egne ledetråder og oppgaver som skal løses under kveldens gang. De får også penger eller sensitiv informasjon som de kan utnytte til å få flere ledetråder eller penger. Det handler ikke kun om å finne ut hvem som er morderen, men samtidig forsøke å bli den rikeste personen når spillet er ferdig. Instruktøren finnes på plass hele tiden, og hjelper til underveis i spillet.
Varighet ca. 2- 2,5 time. Kr. 6500,- for inntil 12 personer. Deretter kr. 350,- per person. (Prisen for mat kommer utenom)

OSCARSBORG CHALLENGE
Oscarsborg Challenge er en begivenhetsrik og morsom teambuildings- aktivitet. Aktivi- teten er energisk og variert hvor dere beveger dere rundt på øya for å løse oppdrag på nettbrett i et interaktivt rebusløp. Det kan være alt fra faktaspørsmål, gåter og fotoopp- drag. Det laget som vanligvis vinner, er det som forstår styrken av godt samarbeid og har et sterkt konkurranseinstinkt. I tillegg lønner det seg å tenke både strategisk og kreativt. Varighet ca. 1,5- 2 timer, kr. 740,- per person (minimumspris for 22 personer).

SKJULT HOVMESTER/ SKJULT FOREDRAG
Ønsker dere en annerledes middagsservering her på Oscarsborg? Da burde dere booke vår egen skjulte hovmester. Kanskje Norges morsomste og mest geniale innslag under middagen. Vår ko- miker har underholdt flere hundre bedrifter, og skjult hovmester er hans meste populære innslag. Fantastisk morsomt- og garantert en suksess! Konseptet kan best beskrives som skjult kamera – men uten kamera, der komikeren utgir seg for å være en hovmester med ett mål for øyet – å lure, forvirre og overraske dine ansatte/ medarbeidere. Rollen balanseres hårfint.
Vår komiker leverer også et hysterisk morsomt foredrag om salg, kommunikasjon og motivasjon under en faglig samling. Dersom dere booker hovmester eller foredrag må dette selvfølgelig ikke nevnes for gjestene.
Bookingen skjer via oss. Ta kontakt for mer informasjon, referanser og video, og vår komiker tar direkte kontakt med deg.
Varighet ca. 2 timer, pris etter forespørsel.

BOBLEFOTBALL
Boblefotball, eller bumperballs som de også kalles er en morsom variant på fotball der sammenstøt skaper mye moro, og iblant virker viktigere enn å få ballen i mål. Boblefotball passer for alle som er mellom 150 cm-195 cm og maks 110 kg. Aktiviteten passer til alt fra utdrikningslag, idrettsforeninger og lag, til konferansen, til barnebursdag og i stort sett alle anledninger når man ønsker aktiviteter og moro.
Varighet: 60 min (6-20 personer), 90 min (21-40 personer) eller 120 min (41-60 personer). Aktiviteten kan også bookes for flere deltakere.
Pris kr. 6500,- for 12 personer, deretter kr. 350,- pr. person.

ARCHERYBATTLE
Archerybattle, eller Combatarcherytag som det også kalles, er en meget morsom form for kamp mellom to lag med buer og spesielle piler med gummiert tupp. Målet er å slå ut det andre laget eller å skyte ned alle målene på en tavle før det andre laget rekker det. Her trengs kun en maske som beskuyttelse, da det å bli truffet ikke gjør vondt, og sammenlignet med paintball er dette mye sikrere og ikke i nærheten av like smertefullt på nært hold. Argerybattle passer for alle fra 12 år og oppover. Aktiviteten passer til alt fra utdrikningslag, idrettsforeninger og lag, til konferansen, til barnebbursdag og i stort sett alle anledninger når man ønsker aktiviteter og moro. Varighet: 60 min (6-20 personer), 90 min (21-40 personer) eller 120 min (41-60 personer). Aktiviteten kan også bookes for flere deltakere.
Pris kr. 6500,- for 12 personer, deretter kr. 350,- pr. person.

DJ
En kveld med egen DJ som spinner akkurat de låtene som dere skulle ønske. Vår DJ har spilt over store deler av Skandinavia de siste årene og er meget dyktig. Deres ønsker er hans lov!
Pris fra kr. 10 000,-.

BAND
Vi har kontakt med flere band som gjerne underholder under deres arrangement. Ta kontakt for informasjon, forespørsel og pris.

De fleste aktiviteter arrangeres hovedsakelig mellom kl. 09.00 – 21.00 året rundt, og er uten vær- forbehold.

Forespørsel: booking@festningshotellene.no +47 64 90 40 00

Scroll to Top