Restaurant

Ved bestilling av 3- retters middag i Hovedfortet fredag og lørdag, spanderer vi fergebilletter.Stedet for de hyggelige opplevelsene…

Med flere saler, restauranter og egen offisersmesse, vil du alltid finne et lokale som tilfredsstiller dine forventninger. Festsalen i Hovedfortet er en av få steder alle norske konger har spist og historiene i våre lokaler er helt unik. Vi har noe for alle anledninger!

Der Kongen er gjest, og gjesten er Konge!

På Oscarsborg verdsetter vi god mat. På sommeren har vi åpen À la carte i Forpleiningen, og på terrassen vår kan du nyte deilige retter og forfriskende drikke til solen går ned. Vi tilbyr også eventer, sommerfester, kick-offs og andre arrangementer utendørs. 

Restaurant Forpleiningen er vår hovedrestaurant og ligger flott til på høyden. Her serveres frokost, lunsj og middag. I Forpleiningen har vi en kapasitet på 200 personer.

I Hovedfortet har vi flere chambre séparée. I tredje etasje ligger Festsalen, med bueganger i gammel murstein. Rommet har en helt spesiell atmosfære, som bare må oppleves. I Hovedfortet har vi totalt plass til 120 personer.

I andre etasje finner du ærverdige Ordresalen, som brukes til aperitiff, dans og vielser. I denne etasjen ligger også Offisersmessene og hotellets bar med tilhørende salonger. Vestre Tårnkammer ligger i et adskilt område i Hovedfortet, med egne salonger hvor dere kan være opp til 28 personer og være for dere selv hele kvelden.