fbpx

Møter & Konferanser

Ønsker du tilbud på møter eller konferanser hos oss, bruk vårt forespørselskjema

Stedet for de viktige avgjørelsene

Vær med å skape fremtidens historier på Oscarsborg Festning

Vi på Oscarsborg Festning har stort fokus på IKT og våre kunders behov for sikring av egen virksomhets aktiviteter. Flere av våre medarbeidere har blant annet gjennomført kurs i grunnprinsippene for IKT-sikkerhet hos Nasjonale sikkerhetsmyndighet (NSM). Skulle dere ha behov for mer tilrettelagte fasiliteter, teknisk utstyr eller skjerming ta gjerne direkte kontakt om dette.

Oscarsborg Festning er en flott ramme rundt en konferanse. Bare en drøy halvtime fra Oslo ligger muligheten for ett skreddersydd opplegg. Siden vi ligger plassert på en bilfri øy, må gruppen holde seg samlet og er et godt utgangspunkt for teamutvikling. I tillegg til det faglige, anbefaler vi også felles aktiviteter, som for eksempel Amazing Race Oscarsborg eller Fakkelmysteriet. Vi serverer en 3- retters middag inkl. i kurspakken. Kjøkkensjefen setter opp en spennende meny ut i fra hva sesongen har å tilby. Middagen serveres i restaurant Forpleiningen, men kan oppgraderes til Hovedfortet hvis ønskelig. Vi skreddersyr ditt arrangement!

Fortsatt er Oberst Birger Eriksens ord og handlinger sentralt i historien om det motet, den motstanden og fryktløsheten som ble utvist på Oscarsborg Festning. «Enten blir jeg stilt for krigsrett, eller så blir jeg krigshelt. Fyr!» og «Visst fanden skal der skytes med skarpt!» står sentralt som noen av Norges historiens viktigste avgjørelser. Fortsatt tas det viktige avgjørelser på Festningen, og få steder skaper større motivasjon i å jobbe målrettet, ta avgjørelser eller skape samhold.

Vi har godt med møterom og grupperom, fra de små gruppene på 5 -10 til større konferanser på opp mot 160 personer. For mer eksklusive møter eller anledninger åpner vi hovedfortet med sine unike lokaler.

Skroll til toppen