Rom & Suiter

Om hotellet

På den vakre festningsøya midt i Drøbaksundet, ca 30 minutter fra Oslo sentrum, ligger vårt hotell. Vi har sengeplasser for opptil 180 personer, fordelt på 89 rom, flere av dem med en fantastisk sjøutsikt. Badene ble total renovert vinteren 2015/2016. I sommerhalvåret er Oscarsborg et meget populært reisemål for turister. Kaholmene byr på flott natur, kanoner, mektige festningsbygg og underjordiske ganger, gode turmuligheter, utsiktspunkt, gallerier, sandstrand, restauranter og båthavn.
På kvelden skaper belysningen på øya en magisk stemning - dette må bare oppleves!
Våre rom
Alle våre rom har widescreen TV og selvfølgelig fri internett. Vi har fire standarder hvor Superior kommer både som twin og dobbeltrom med Nespresso kaffemaskin, L`Occitane gjesteartikler og sjøutsikt. Våre Deluxe rom kommer også med minibar og lenestol.
Galleri

Deluxe overnatting på en Festning

Fremhevet Rom

På våre Deluxe rom vil du finne alt du trenger for en god natts søvn. Våre rommene har i tillegg sovesofa og utsikt over borggården eller Glomma med Finnskogen som bakteppe.

NEN_5595

Våre Rom & Suiter

Deluxe

På våre Deluxe-rom vil du finne alt du trenger for en god natts søvn. Disse rommene har i tillegg sovesofa og vakker utsikt over Oslofjorden.

Superior

På vårt Superior-rom vil du finne alt du trenger for en god natts søvn. Disse rommene har i tillegg kaffemaskin og vakker utsikt utover Oslofjorden.

Standard

På våre Standard-rom vil du finne alt du trenger for en god natts søvn. Rommene har twin senger med utsikt innover øya eller ut over Oslofjorden.