Reenskaug Hotel

Du føler deg hjemme hos oss...

Midt i hjertet av idylliske Drøbak, finner du Reenskaug Hotel. Med sentral beliggenhet kun 50 meter fra  Oslofjorden, har hotellet i mer enn 100 år vært et yndet feriested. Vårt hotell er det beste utgangspunkt for gode opplevelser i romantiske og pittoreske omgivelser. Hos oss legges det vekt på å ivareta tradisjoner og bevare særpreg. Resultatet er et moderne hotell, med MYE historie i veggene...

I samarbeid med vårt søsterhotell, Oscarsborg Hotel & Resort, tilbyr vi kombinert opphold! Besøk et av norgeshistoriens mest betydningsfulle steder- Oscarsborg Festning.

Om Reenskaug Hotel
Den som sover godt, synder ikke...

Velkommen til overnatting i  en hjemmekoselig atmosfære! Du sover godt i et av våre 28 hyggelige og nylig renoverte hotellrom. Rommene har nyoppussede bad og er utstyrt med minibar, kaffemaskin, 40 '' flatskjerm og mulighet  for tilkobling til PC/Mac. Fri tilgang til trådløst nett/WiFi.

En ny dag - en ny sjanse!

Morgenfugl eller ikke - frokost er inkludert - og den gir deg en god start på dagen!  I hyggelige "Jacobinestuen" er morgenkaffen klar, og her serveres frokostbuffet med varme og kalde retter. I sommerhalvåret -  eller om været tillater det - innta gjerne frokosten i  hotellets koselige hage, "Reenskaughagen". Her kan forøvrig også diverse forfriskninger inntas i hotellets åpningstid.

Reenskaug Hotel - en oppegående 100-åring...

Vi er sannhet en både oppegående og oppdatert 100 - åring! For mer enn 100 år siden satt en av Norges største forfattere, selveste Knut Hamsun, på vårt "hjørne-værelse" - i dag Rom 213 -  og forfattet romanen "Sværmere". Den samme Knut Hamsun er også velkjent for sitt utsagn: "Om hundrede år er allting glemt"! I dag vet vi at så ikke er tilfelle...

Stolt innehaver av Fortreffelighetsbeviset 2017 Tilbakemeldinger fra våre gjester forteller at vårt hotell er hyggelig og særpreget, og at våre ansatte er positive, hjelpsomme og gode på å yte service. Dette bidrar til en god atmosfære...  Takk til alle dere som er en del av "Team Reenskaug"! Hva er Fortreffelighetsbeviset?   Fortreffelighetsbeviset, som ble grunnlagt i 2010, hedrer forretninger i reiselivsbransjen som leverer gjennomgående god service. Denne utmerkelsen gis til etablissementer som har fått gjennomgående gode anmeldelser fra reisende på TripAdviser, i løpet av det siste året. Etablissementer som har fått fortreffelighetsbeviset finnes over hele verden, og har kontinuerlig levert en uovertruffen kundeopplevelse.

Overnatting
Selskaper
Konferanser
Kapasitet

Forespørsel

Ønsker du at vi sender deg et pristilbud eller at vi tar kontakt? Fyll ut vårt forespørselsskjema så tar vi umiddelbart kontakt med et pristilbud. Har du glemt noe? ikke tenk på det vi kan ta detaljene på et senere tidspunkt.

Festningen Hotel & Resort

På Kongsvinger Festning ligger Festningen Hotel & Resort. Hotellet har en svært høy standard. På toppen av Kongsvinger kan du i våre flotte lokaler invitere venner, bekjente, familie eller kollegaer til et innholdsrikt opphold. Festningen som er totalrenovert med 28 suiter er perfekt for selskaper, konferanser og møter. Ønsker dere en anderledes weekend? Da er Festningen Hotel & Resort stedet.

Oscarsborg Hotel & Resort

På Oscarsborg Festning har vi drevet hotell- og restaurantvirksomhet siden 2004. Her har vi 89 gjesterom, og flere kurs- og konferanselokaler, selskapslokaler, samt et bredt aktivitetstilbud. Festningen ligger kun 4 min med båt fra Drøbak. Hos oss kan du danse i ordresalen under flagget som vaiet på Festningen 9. April 1940. Fortsatt er Oscarsborg stedet for de viktige avgjørelsene.

Oslo Militære Samfund

Historien sier oss at dette tidligere var en herreklubb der kun medlemmer av Christiania Militære Samfund hadde adgang. I dag er huset åpent for alle som ønsker en stilfull ramme rundt selskapet eller konferansen. Kombiner gjerne med opphold på ett av våre Festningshoteller på Kongsvinger Festning eller Oscarsborg Festning.