fbpx
Reenskaug Hotel

Midt i hjertet av idylliske Drøbak, finner du Reenskaug Hotel. Med sentral beliggenhet, og kun et steinkast fra Oslofjorden, har hotellet i mer enn 100 år vært et yndet feriested. Hotellet er det beste utgangspunkt for gode opplevelser i romantiske omgivelser. Hos oss legges det vekt på å ivareta tradisjoner og bevare særpreg. Resultatet er et moderne hotell i ny-gammel drakt – med MYE historie i veggene…

Coronavirus (Covid-19)

Reenskaug Hotel er stengt for normal hotelldrift frem til 13. april (Ytterligere endringer kan komme). Hoteller har alltid hvert en del av samfunnsberedskapen og vi vil derfor kunne tilby overnatting uten frokost på forespørsel. Ta kontakt på mob: 90 57 38 77 eller mail: reenskaug.hotel@festningshotellene.no

Vår Italienske restaurant

Vi er inne i dramatiske tider og hotellet har stengt inntil det er forsvarlig å åpne opp. I mellomtiden har vi valgt å fokusere på å kunne levere den beste Italienske maten hjem til våre kunder eller at dere plukker den opp hos oss.

Vi har valgt løsninger som ivaretar smittevern og de anbefalinger vi får fra offentlige myndigheter. Hos oss kan du bestille og hente inne eller ute, betale online eller på terminal. Vi kan levere på dør uten at det opprettes fysisk kontakt ved at det gjennomføres online betaling. Når dere bestiller kan dere velge mellom ulike løsninger for henting eller levering under punktet «Fulfillment». Vi håper dere blir fornøyd og vi skal fortsette med å tilby nydelig mat levert på best mulig måte, hilsen oss på Reenskaug.

Se vår meny og bestill

Videokonferanse

Vi tilpasser oss alltid gjestens behov, og i disse dager er det ikke enkelte å gjennomføre møter/konferanser. Det er noen ganger enda vanskeligere å gjennomføre dette fra hjemmet.

Vi har oppdatert et av våre møterom og tilbyr nå utleie for gjennomføring av videokonferanse med profesjonelt utstyr og bilde/lydkvalitet. Vi støtter Skype, Microsoft Teams og Zoom. Møterommet kan leies for hel dag eller ned til en time. Passer for 1 – 20 personer. Ta kontakt for pris.