fbpx
Reenskaug Hotel

Midt i hjertet av idylliske Drøbak, finner du Reenskaug Hotel. Med sentral beliggenhet, og kun et steinkast fra Oslofjorden, har hotellet i mer enn 100 år vært et yndet feriested. Hotellet er det beste utgangspunkt for gode opplevelser i romantiske omgivelser. Hos oss legges det vekt på å ivareta tradisjoner og bevare særpreg. Resultatet er et moderne hotell i ny-gammel drakt – med MYE historie i veggene…

Reenskaug Hotel

Vi har åpent og det er sommeren i Drøbak!

Vi er tilbake i tilnærmet normaldrift og ønsker nye/gamle gjester velkommen! Pågangen for de mest attraktive sommerukene er stor så ta kontakt skulle dere ønske en sommerferie hos oss i pittoreske Drøbak. For kurs-/konferanse ta kontakt skulle det være ytterligere spørsmål.

Informasjon fra Festningshotellene

Covid – 19 tiltak hos Festningshotellene

Festningshotellene følger anbefalinger, råd og instruksjoner fra helsemyndighetene i Sverige og Norge (her følges Folkehelseinstituttet råd). Vi følger utviklingen av helsemyndighetenes anbefalinger nøye og oppdaterer rutinene våre deretter.

Nyhet sommeren 2020!

The Lobby

The Lobby er vår nye restaurant, bar og resepsjon. Plassert i den gamle delen av hotellet, i lokaler hvor Christiania bohemen hadde sine fester ligger den nye lobbyen på hotellet. Lobbyen er åpen fra klokken 07.00 hvor det serveres frokost og holder deretter åpen restaurant og bar ut i de sene nattestimer.. Velkommen!

Videokonferanse

Vi tilpasser oss alltid gjestens behov, og i disse dager er det ikke enkelte å gjennomføre møter/konferanser. Det er noen ganger enda vanskeligere å gjennomføre dette fra hjemmet.

Vi har oppdatert et av våre møterom og tilbyr nå utleie for gjennomføring av videokonferanse med profesjonelt utstyr og bilde/lydkvalitet. Vi støtter Skype, Microsoft Teams og Zoom. Møterommet kan leies for hel dag eller ned til en time. Passer for 1 – 20 personer. Ta kontakt for pris.