Midt i gamle Drøbak

Unikt & Historisk

Midt i hjertet av idylliske Drøbak, finner du Reenskaug Hotel. Med sentral beliggenhet, og kun et steinkast fra Oslofjorden, har hotellet i mer enn 100 år vært et yndet feriested. Hotellet er det beste utgangspunkt for gode opplevelser i romantiske omgivelser. Hos oss legges det vekt på å ivareta tradisjoner og bevare særpreg.

En del av Festningshotellene

Historiske Reenskaug Hotel

Hos oss finner alle seg tilrette, Knut Hamsun, Edvard Munch og blant annet Christiania Bohemen har alle bidratt til vår historie. Som vår gjest er du med på å skape fremtidens historier.

Jul hos oss

Julen hos Festningshotellene

La førjulstiden få en ærverdig innramming på et historisk hotell, slott eller en festning.
Nye historier kan skrives, og gode minner tas frem.

Fra 695,- pr. person

Bespisning

Selskapeligheter

Hos oss er det lange tradisjoner for gjennomføring av alle typer selskapeligheter. Bryllup, jubileum, dåp eller konfirmasjon. I tillegg til vår restaurant The Lobby har vi flotte lokaler for lukkede arrangementer

Restaurant

The Lobby

The Lobby er vår nye restaurant, bar og resepsjon. Plassert i den gamle delen av hotellet, i lokaler hvor Christiania bohemen hadde sine fester ligger den nye lobbyen på hotellet. Lobbyen er åpen fra klokken 07.00 hvor det serveres frokost og holder deretter åpen restaurant og bar ut i de sene nattestimer.. Velkommen!

Turistinformasjon

Gamlebyen Drøbak

Her på Oslofjordens solside finner du en perle som yrer av liv. Overalt i Drøbak er det koselig trehusbebyggelse fra ulike tidsepoker. Du finner også det eneste akvariet på Østlandet, samt flere kunstgallerier. Er du sulten? Da finner du lett mat fra alle verdens kriker og kroker her.

Nyhetsbrev

Skroll til toppen