Unikt og historisk

Midt i hjertet av idylliske Drøbak, finner du Reenskaug Hotel. Med sentral beliggenhet, og kun et steinkast fra Oslofjorden, har hotellet i mer enn 100 år vært et yndet feriested. Hotellet er det beste utgangspunkt for gode opplevelser i romantiske omgivelser. Hos oss legges det vekt på å ivareta tradisjoner og bevare særpreg. Resultatet er et moderne hotell i ny-gammel drakt – med MYE historie i veggene…

Reenskaug Hotel

Vi har begrensede åpningstider hos oss

Vi er fortsatt ikke tilbake i normal drift, men følger de nasjonale og lokale tiltakene som til en hver tid gjelder. Skulle det være spørsmål ta gjerne kontakt, administrasjonen holder åpent og vi vil oppdatere åpningstider og tilbud på Facebook løpende.

Informasjon fra Festningshotellene

Covid – 19 tiltak hos Festningshotellene

Festningshotellene følger anbefalinger, råd og instruksjoner fra helsemyndighetene i Sverige og Norge (her følges Folkehelseinstituttet råd). Vi følger utviklingen av helsemyndighetenes anbefalinger nøye og oppdaterer rutinene våre deretter.

Restaurant

The Lobby

The Lobby er vår nye restaurant, bar og resepsjon. Plassert i den gamle delen av hotellet, i lokaler hvor Christiania bohemen hadde sine fester ligger den nye lobbyen på hotellet. Lobbyen er åpen fra klokken 07.00 hvor det serveres frokost og holder deretter åpen restaurant og bar ut i de sene nattestimer.. Velkommen!

Jul hele året

Julebyen

Drøbak er kjent som julebyen fremfor noen. Hit kommer det tusenvis av julebrev til julenissens postkontor og her ligger Tregaarden´s julehus. Kombiner et opphold hos oss med et besøk på julehuset eller bare en vandring i julebyen. PS! ikke glem å få stempel på juleposten fra julenissens postkontor.

Turistinformasjon

Gamlebyen Drøbak

Her på Oslofjordens solside finner du en perle som yrer av liv. Overalt i Drøbak er det koselig trehusbebyggelse fra ulike tidsepoker. Du finner også det eneste akvariet på Østlandet, samt flere kunstgallerier. Er du sulten? Da finner du lett mat fra alle verdens kriker og kroker her.

Nyhetsbrev