fbpx

Unikt og historisk

Midt i hjertet av idylliske Drøbak, finner du Reenskaug Hotel. Med sentral beliggenhet, og kun et steinkast fra Oslofjorden, har hotellet i mer enn 100 år vært et yndet feriested. Hotellet er det beste utgangspunkt for gode opplevelser i romantiske omgivelser. Hos oss legges det vekt på å ivareta tradisjoner og bevare særpreg. Resultatet er et moderne hotell i ny-gammel drakt – med MYE historie i veggene…

Reenskaug Hotel

Vi har åpent og det er høststemning i Drøbak!

Vi er tilbake i tilnærmet normal drift og ønsker nye/gamle gjester velkommen! Weekend pågangen er stor så ta kontakt skulle dere ønske en herlig helg hos oss i pittoreske Drøbak. For kurs-/konferanse ta kontakt skulle det være ytterligere spørsmål.

Informasjon fra Festningshotellene

Covid – 19 tiltak hos Festningshotellene

Festningshotellene følger anbefalinger, råd og instruksjoner fra helsemyndighetene i Sverige og Norge (her følges Folkehelseinstituttet råd). Vi følger utviklingen av helsemyndighetenes anbefalinger nøye og oppdaterer rutinene våre deretter.

Nyhet 2020!

The Lobby

The Lobby er vår nye restaurant, bar og resepsjon. Plassert i den gamle delen av hotellet, i lokaler hvor Christiania bohemen hadde sine fester ligger den nye lobbyen på hotellet. Lobbyen er åpen fra klokken 07.00 hvor det serveres frokost og holder deretter åpen restaurant og bar ut i de sene nattestimer.. Velkommen!

Julen 2020

Julebyen

Drøbak er kjent som julebyen fremfor noen. Hit kommer det tusenvis av julebrev til julenissens postkontor og her ligger Tregaarden´s julehus. Kombiner et opphold hos oss med et besøk på julehuset eller bare en vandring i julebyen. PS! ikke glem å få stempel på juleposten fra julenissens postkontor.

Nyhetsbrev oktober 2020