fbpx
Reenskaug Hotel

Midt i hjertet av idylliske Drøbak, finner du Reenskaug Hotel. Med sentral beliggenhet, og kun et steinkast fra Oslofjorden, har hotellet i mer enn 100 år vært et yndet feriested. Hotellet er det beste utgangspunkt for gode opplevelser i romantiske omgivelser. Hos oss legges det vekt på å ivareta tradisjoner og bevare særpreg. Resultatet er et moderne hotell i ny-gammel drakt – med MYE historie i veggene…

Reenskaug Hotel

Vi har åpent og det er sommeren i Drøbak!

Vi er tilbake i tilnærmet normaldrift og ønsker nye/gamle gjester velkommen! Pågangen for de mest attraktive sommerukene er stor så ta kontakt skulle dere ønske en sommerferie hos oss i pittoreske Drøbak. For kurs-/konferanse ta kontakt skulle det være ytterligere spørsmål.

Informasjon fra Festningshotellene

Covid – 19 tiltak hos Festningshotellene

Festningshotellene følger anbefalinger, råd og instruksjoner fra helsemyndighetene i Sverige og Norge (her følges Folkehelseinstituttet råd). Vi følger utviklingen av helsemyndighetenes anbefalinger nøye og oppdaterer rutinene våre deretter.

Videokonferanse

Vi tilpasser oss alltid gjestens behov, og i disse dager er det ikke enkelte å gjennomføre møter/konferanser. Det er noen ganger enda vanskeligere å gjennomføre dette fra hjemmet.

Vi har oppdatert et av våre møterom og tilbyr nå utleie for gjennomføring av videokonferanse med profesjonelt utstyr og bilde/lydkvalitet. Vi støtter Skype, Microsoft Teams og Zoom. Møterommet kan leies for hel dag eller ned til en time. Passer for 1 – 20 personer. Ta kontakt for pris.