Afternoon Tea

oppleve den erkebritiske tradisjonen som strekker seg helt tilbake til 1800-tallet. Dette er en opplevelse for familie, kjærester, venner – eller som gave til den som har alt

I samarbeid med Festningshotellene ønsker vi velkommen til en klassisk Afternoon Tea i lobbyen på Reenskaug Hotel. Del denne hyggelige opplevelsen med en god venn/venninne, familie eller kjæreste eller gi bort i gave til en du er glad i.

Hos oss kan dere oppleve den erkebritiske tradisjonen som strekker seg helt tilbake til 1800-tallet. Dette er en opplevelse for familie, kjærester, venner – eller som gave til den som har alt. Vi opplever stor pågang og har tre bordsettinger: 12:00 og 15:00.

Afternoon Tea inkluderer:

Etasjefat med scones, clotted cream, pasjonsfruktkrem, et utvalg av lokale oster, assorterte sandwich, Reenskaug Hotel sin desserter og petit four.

Pris per person 355,- og Pris person inkludert ett glass Champagne 455,-

Send oss en forespørsel så svarer vi så fort vi kan, grunnet restriksjoner under Covid-19 kan dette dessverre ta litt tid da vi må planlegge bord oppsett. Velkommen til Afternoon Tea i vår lobby!