Moderne i gamle omgivelser

Våre rom

Alle våre 28 standard hotellrom er delikat innredet. Små koselige rom, med all ønskelig komfort, minibar og espressomaskin, Badene har høy standard. Hos oss er hårføner og lekre designprodukter en selvfølge. Noen av rommene i 2. etasje har en liten balkong som vender ut mot vår hage. Av rommene i 3. etasje, har noen fjordutsikt.

Èn pute, to puter eller tre? Du sover godt i et av våre nyrenoverte hotellrom… Vi har lagt vekt på detaljene for at du skal trives hos oss. Kryp opp i en av våre myke senger med masse puter og nyt en rykende fersk kopp kaffe fra espressomaskinen. Eller kanskje du vil kose deg med din favorittfilm på hotellrommets digitale flatskjerm, som forøvrig også har mulighet for tilkobling til PC/Mac. Fri tilgang til trådløst nett/WiFi er en selvfølge!

En ny dag – en ny sjanse! Morgenfugl eller ikke, frokost er inkludert, og den gir deg en god start på dagen. I hyggelige «Jacobinestuen» er kaffen klar. Her serveres frokostbuffet med varme og kalde retter. I sommerhalvåret, eller om været tillater det, innta gjerne frokosten i hotellets koselige hage, «Reenskaughagen». Her kan forøvrig også diverse forfriskninger inntas i hotellets åpningstid. 

Åtte av hotellrommene ligger i den gamle delen av hotellet. Disse er større, og hvert rom har individuell innredning. To rom er utstyrt med badekar og to har tre senger. Ytterligere to har fjordutsikt. Ett av rommene har forskriftsmessig utstyr for funksjonshemmede.

I høysesongen er det et yrende natteliv i Drøbak, og noen rom kan være utsatte for støy. Be gjerne om et rolig rom.

Skroll til toppen