fbpx

Reenskaug Hotel

Midt i hjertet av idylliske Drøbak, finner du Reenskaug Hotel. Med sentral beliggenhet kun 50 meter fra  Oslofjorden, har hotellet i mer enn 100 år vært et yndet feriested. Vårt hotell er det beste utgangspunkt for gode opplevelser i romantiske og pittoreske omgivelser. Hos oss legges det vekt på å ivareta tradisjoner og bevare særpreg. Resultatet er et moderne hotell, med MYE historie i veggene…

Du føler deg hjemme hos oss…

Midt i hjertet av idylliske Drøbak, finner du Reenskaug Hotel. Med sentral beliggenhet kun 50 meter fra  Oslofjorden, har hotellet i mer enn 100 år vært et yndet feriested. Vårt hotell er det beste utgangspunkt for gode opplevelser i romantiske og pittoreske omgivelser. Hos oss legges det vekt på å ivareta tradisjoner og bevare særpreg. Resultatet er et moderne hotell, med MYE historie i veggene…

I samarbeid med vårt søsterhotell, Oscarsborg Hotel & Resort, tilbyr vi kombinert opphold! Besøk et av norgeshistoriens mest betydningsfulle steder- Oscarsborg Festning.

Den som sover godt, synder ikke…

Velkommen til overnatting i  en hjemmekoselig atmosfære! Du sover godt i et av våre 28 hyggelige og nylig renoverte hotellrom. Rommene har nyoppussede bad og er utstyrt med minibar, kaffemaskin, 40 » flatskjerm og mulighet  for tilkobling til PC/Mac. Fri tilgang til trådløst nett/WiFi.

En ny dag – en ny sjanse!

Morgenfugl eller ikke – frokost er inkludert – og den gir deg en god start på dagen!  I hyggelige «Jacobinestuen» er morgenkaffen klar, og her serveres frokostbuffet med varme og kalde retter. I sommerhalvåret –  eller om været tillater det – innta gjerne frokosten i  hotellets koselige hage, «Reenskaughagen». Her kan forøvrig også diverse forfriskninger inntas i hotellets åpningstid.

Reenskaug Hotel – en oppegående 100-åring…

Vi er sannhet en både oppegående og oppdatert 100 – åring! For mer enn 100 år siden satt en av Norges største forfattere, selveste Knut Hamsun, på vårt «hjørne-værelse» – i dag Rom 213 –  og forfattet romanen «Sværmere». Den samme Knut Hamsun er også velkjent for sitt utsagn: «Om hundrede år er allting glemt»! I dag vet vi at så ikke er tilfelle…

Stolt innehaver av Fortreffelighetsbeviset 2017 Tilbakemeldinger fra våre gjester forteller at vårt hotell er hyggelig og særpreget, og at våre ansatte er positive, hjelpsomme og gode på å yte service. Dette bidrar til en god atmosfære…  Takk til alle dere som er en del av «Team Reenskaug»! Hva er Fortreffelighetsbeviset?   Fortreffelighetsbeviset, som ble grunnlagt i 2010, hedrer forretninger i reiselivsbransjen som leverer gjennomgående god service. Denne utmerkelsen gis til etablissementer som har fått gjennomgående gode anmeldelser fra reisende på TripAdviser, i løpet av det siste året. Etablissementer som har fått fortreffelighetsbeviset finnes over hele verden, og har kontinuerlig levert en uovertruffen kundeopplevelse.
Overnatting

Vi har 28 standard rom, hvorav 8 av disse ligger i den eldre delen av hotellet. Små koselige rom med all ønskelig komfort. Noen av rommene har en liten balkong vendt ut mot vår solrike hage. Våre hotellrom er delikat innredet med all ønskelig komfort og vi har lagt vekt på detaljer for at du skal trives hos oss. Kryp opp i våre myke senger med masse puter og nyt en rykende fersk kopp kaffe fra din egen espresso- maskin, eller se din favorittfilm på din flatskjerm i lun atmosfære. Rommene i den nyeste delen er totalrenovert i 2014 og badene har høy standard med et tidløst design.

Standard på alle rom er minibar, espressomaskin, digital TV, wifi nettverk og hårføner. Enkelte av rommene er forskriftmessig utstyrt for funksjonshemmede.

I høysesong kan noen av rommene være utsatt for støy fra yrende nattliv i Drøbak. Be gjerne om et rolig rom!
Selskaper

 

Si JA til bryllup på Reenskaug Hotel Den store dagen er her!

Sommerfuglene «flagrer» i magen… Da er det godt å vite at på bryllupshotellet forberedes bryllupsfesten etter deres ønsker. Våre kreative og omsorgsfulle medarbeidere er i full gang med forberedelser, og ingenting overlates til tilfeldighetene. Bordoppsett, farger, pynt til bordet, servietter, blomster, bordkort og sanger. Hver liten detalj som skal være på plass for å skape den rette rammen rundt et perfekt, hyggelig og minnerikt bryllup. Ingenting overlates til tilfeldighetene… På Reenskaug Hotel har det vært arrangert bryllup i mer enn 100 år! Mangt et forventningsfullt og lykkelig brudepar har satt ved våre festdekkede bord. Romantikken «blomstrer»! Finnes det egentlig noe mer romantisk enn et bryllup? På vårt hotell ligger det MYE historie og tradisjoner i veggene! I slike omgivelser, og med vår sjarmerende småby som bakteppe, er forutsetningene de beste for en vellykket bryllupsfest.
Konferanser

Fordi vi er små, målt i antall rom, blir du ikke et nummer i rekken. Hos oss skal du trives hele tiden. Atmosfære og personlig service er viktig for oss. Våre møtelokaler er lyse og trivelige med alt nødvendig utstyr. Reenskaug Hotel passer ypperlig for små og mellomstore grupper.
Kapasitet

Jacobinestuen

U-bord: 24 pers Klasserom: 30 pers Selskaper: 100 pers

Bolette

Selskaper: opptil 120 pers
Besøk Reenskaug Hotel sin egen hjemmeside

 

Forespørsel

Ønsker du at vi sender deg et pristilbud eller at vi tar kontakt? Fyll ut vårt forespørselsskjema så tar vi umiddelbart kontakt med et pristilbud. Har du glemt noe? ikke tenk på det vi kan ta detaljene på et senere tidspunkt. Forespør Her.