Selskaper & Brylluper

Bryllup, konfirmasjon, fest eller jubileum? Vi har lokalene for enhver anledning!

Har dere nettopp forlovet dere, eller går dere med bryllupsplaner i tankene? Vi har lokaler for både vielsen og selve bryllupet, så dere kan ha hele bryllupsfesten ute på et av våre hoteller. Hva med å også invitere med hele bryllupsfølget med på overnatting, slik at festen kan fortsette ut i de sene nattestimer?

Vi hjelper dere med alt fra planlegging til gjennomføring, slik at alle detaljer kommer på plass og blir fulgt til punkt og prikke på selve dagen.

Ønsker dere tilbud eller forslag til en skreddersydd bryllup eller selskap send oss dine detaljer så langt, så kommer vi raskt tilbake med våre forslag til en uforglemmelig og annerledes opplevelse! Er det noe du har glemt? ikke tenk på det, andre detaljer tar vi underveis.


Selskaps- & Bryllupslokaler

Borgen

Oscarsborg Festning

Øverst på Oscarsborg Festning finner man Borgen som med sin betydningsfulle historie kan sies å være det mest spektakulære selskapslokalet i Norge. Her kan du danse i ordresalen under flagget som vaiet på Festningen 9. April 1940. Fortsatt er Borgen på Festningen stedet for noen av de viktigste avgjørelsene som blir tatt.

DCIM100MEDIADJI_0028.JPG

Oscarsborg Hotel & Resort

Oscarsborg Festning

På Oscarsborg Festning har vi drevet hotell- og restaurantvirksomhet siden 2004. Her har vi 89 gjesterom, og flere kurs- og konferanselokaler, selskapslokaler, samt et bredt aktivitetstilbud. Festningen ligger kun 4 min med båt fra Drøbak. Fortsatt er Oscarsborg stedet for de viktige avgjørelsene.

Kongsvinger Festning

Festningen Hotel & Resort

Kongsvinger Festning

På Kongsvinger Festning ligger Festningen Hotel & Resort. Hotellet har en svært høy standard. På toppen av Kongsvinger kan du i våre flotte lokaler invitere venner, bekjente, familie eller kollegaer til et innholdsrikt opphold. Festningen som er totalrenovert med 28 suiter er perfekt for selskaper, konferanser og møter.

Reenskaug Hotel

Festningsbyen Drøbak

Midt i hjertet av den idylliske Festningsbyen Drøbak, finner du Reenskaug Hotel. Med sentral beliggenhet kun 50 meter fra  Oslofjorden, har hotellet i mer enn 100 år vært et yndet feriested. Vårt hotell er det beste utgangspunkt for gode opplevelser i romantiske og pittoreske omgivelser. Hos oss legges det vekt på å ivareta tradisjoner og bevare særpreg. Resultatet er et moderne hotell, med MYE historie i veggene…

Oslo Militære Samfund

Akershus Festning

Historien sier oss at dette tidligere var en herreklubb der kun medlemmer av Christiania Militære Samfund hadde adgang. I dag er huset åpent for alle som ønsker en stilfull ramme rundt selskapet eller konferansen. Kombiner gjerne med opphold på ett av våre Festningshoteller på Kongsvinger Festning eller Oscarsborg Festning.

X