Selskap & Bryllup

På idylliske Sjømilitære Samfund har vi lokaliteter for alle anledninger

​Hotell Sjømilitære Samfund passer perfekt for alle typer selskaper. Ønsker du et lite selskap med dine forretningsforbindelser, en stor gallamiddag, bryllup eller andre private arrangement, står hotellet klart til å ta imot deg og dine gjester.
Vi er stolte over å få ha disse store dagene i våre hender. Kjøkkensjefen komponerer de herligste menyer og henter frem de beste viner slik at matopplevelsen blir uforglemmelig.

Salene hos oss er helt unike.
Kongesalen passer best for større selskaper. Salen er totalrestaurert og tilbakeført til sitt opprinnelige utseende fra 1883. Et vakrere rom skal man lete lenge etter! Bernadottene pryder veggene og rommet må rett og slett oppleves. Her er maks. kapasitet til middag 150 gjester.
For mindre selskaper er Biblioteket meget godt egnet. Biblioteket har en spesiell historie da det var her ideen om Norges første flyvning kom i stand i 1912. Rommet dekkes pent med enten langbord eller runde bord.
Spisesalen er vår restaurant. Denne salen ble totalrestaurert i 2016 og er også tilbakeført til sin opprinnelse fra 1883. En lys og vakker sal med sine særegne Balling-portretter.
Kong Haakon VIIs salong og bar er rommet vi gjerne tar imot våre gjester til en aperitiff eller kaffe etter et godt måltid. Rommet har utgang til verandaen og videre parken som er deilig å benytte seg av i sommerhalvåret. 

Skroll til toppen