Sommeren er en tid for å skape minner, og hvor bedre å gjøre det enn på Oscarsborg Festning? Plassert majestetisk i Oslofjorden, er dette historiske landemerket ikke bare et sted med rik kulturarv, men også et reisemål som tilbyr en unik og uforglemmelig ferieopplevelse. Her er noen av grunnene til hvorfor Oscarsborg Festning bør være ditt feriested denne sommeren:

Historisk Atmosfære og Spennende Opplevelser

Oscarsborg Festning, med sine godt bevarte festningsverk og fascinerende historie, tar deg med tilbake i tid. Oppdag spennende historier fra andre verdenskrig på guidede turer, utforsk de imponerende kanonstillingene, og besøk festningsmuseet for å få en dypere forståelse av Norges rike militærhistorie. Å feriere her er som å gå rett inn i en levende historiebok.

Kultur og Underholdning

Oscarsborg er ikke bare et historisk sted; det er også et kulturelt sentrum. Hver sommer arrangeres det konserter, teaterforestillinger og kunstutstillinger i de vakre omgivelsene. Ta del i festlighetene og nyt levende musikk og forestillinger under åpen himmel, noe som gir en magisk atmosfære du sent vil glemme.

Kulinariske Opplevelser

Oscarsborg Festning tilbyr en kulinarisk reise som gleder alle sanser. Restauranten vår serverer nydelige retter basert på lokale råvarer og sesongens beste smaker. Enten du nyter en romantisk middag eller en uformell lunsj, vil måltidene være en fest for smaksløkene.

Enkel Adkomst

Festningen er lett tilgjengelig med båt fra Drøbak eller Oslo, noe som gjør reisen både enkel og behagelig. Den korte båtturen gir deg også muligheten til å beundre den vakre fjorden fra sjøen.

Spektakulær Natur og Skjønnhet

Festningen ligger midt i Oslofjorden, omgitt av vakre naturomgivelser. Nyt panoramautsikt over fjorden, gå turer på de naturskjønne stiene, eller slapp av på en av de mange idylliske strendene. For de som liker friluftsliv, tilbyr området fantastiske muligheter for kajakkpadling, fiske og fugletitting.

Komfortabel Overnatting

Bo på Festningshotellene og opplev en perfekt kombinasjon av historisk sjarm og moderne komfort. Våre hotellrom og suiter er designet for å gi deg en avslappende og luksuriøs opplevelse. Våkne opp til frokost med utsikt over fjorden og nyt deilige måltider i vår anerkjente restaurant.

Perfekt for Hele Familien

Med aktiviteter og opplevelser for alle aldre, er Oscarsborg Festning et ideelt reisemål for familier. Barna vil elske å utforske de hemmelige tunellene og kanonene, mens de voksne kan nyte den rolige atmosfæren og de kulturelle arrangementene. Her er det noe for enhver smak.

Opplev Magien på Oscarsborg Festning

I sommer, unn deg selv en ferie fylt med historie, natur, kultur og komfort. Oscarsborg Festning venter på å gi deg en uforglemmelig opplevelse. Bestill ditt opphold i dag og gjør deg klar for en sommerferie utenom det vanlige. Velkommen til Oscarsborg Festning – et sted der minner skapes og historier lever videre.

Fra 1.195,- pr. person pr døgn

Når sommeren melder sin ankomst, søker vi alle etter det perfekte feriestedet som kombinerer historie, naturskjønnhet og minneverdige opplevelser. Kongsvinger Festning, majestetisk plassert på en høyde med utsikt over byen og Glomma-elven, er nettopp dette stedet. Her er noen av grunnene til hvorfor Kongsvinger Festning bør være ditt førstevalg for sommerferien i år:

Historisk Eleganse og Fascinerende Fortid

Kongsvinger Festning er et av Norges mest betydningsfulle historiske landemerker. Bygget på 1600-tallet, har festningen vært et strategisk forsvarsverk gjennom århundrene. Bli med på guidede turer og la deg fengsle av de mange historiene om konger, slag og strategiske intriger. Utforsk de imponerende vollene, festningsmurene og de skjulte gangene som alle bærer vitnesbyrd om en svunnen tid.

Kultur, Kunst og Arrangementer

Kongsvinger Festning er et levende kultursenter med et variert program av arrangementer gjennom sommeren. Opplev konserter, teaterforestillinger og kunstutstillinger som finner sted innenfor festningens historiske murer. Delta på festivaler og markeder som tilbyr en smak av lokal kultur og håndverk, og gjør sommeren din ekstra spesiell.

Kulinariske Gleder

Nyt utsøkte måltider på festningens restaurant, hvor menyen er inspirert av lokale råvarer og tradisjoner. Vår kokkekunst vil glede dine smaksløker med retter som kombinerer det beste fra det norske kjøkkenet med internasjonale inspirasjoner. Enten du foretrekker en intim middag eller en festlig sammenkomst, vil matopplevelsene på Kongsvinger Festning være noe du husker.

Opplev Kongsvinger Festnings Magi Denne Sommeren

Gi deg selv en ferieopplevelse utenom det vanlige ved å besøke Kongsvinger Festning. Her møter historie moderne komfort, og naturskjønnhet kombineres med kulturelle høydepunkter. Bestill ditt opphold i dag og gjør deg klar for en sommer full av minner og opplevelser som vil vare livet ut. Velkommen til Kongsvinger Festning – ditt perfekte sommerparadis.

Storslått Natur og Fantastisk Utsikt

Plassert på en høyde, tilbyr Kongsvinger Festning en enestående utsikt over byen Kongsvinger og den vakre Glomma-elven. Ta en tur langs de naturskjønne stiene, nyt piknik i den friske luften, eller beundre den spektakulære solnedgangen fra festningsvollene. Området rundt festningen er perfekt for turer, sykling og avslappende spaserturer.

Komfortabel Overnatting i Historiske Omgivelser

Bo på festningens hotell og opplev en unik kombinasjon av historisk atmosfære og moderne bekvemmeligheter. Våre rom og suiter er innredet for å gi deg en komfortabel og avslappende opplevelse. Start dagen med en deilig frokost mens du nyter den fantastiske utsikten, og la roen fra de historiske omgivelsene senke seg over deg.

Familievennlig og Tilgjengelig

Kongsvinger Festning er et ideelt reisemål for hele familien. Barna vil elske å utforske de spennende festningsområdene og delta i barnevennlige aktiviteter og arrangementer. De voksne kan slappe av og nyte den vakre naturen og de kulturelle tilbudene. Festningen er lett tilgjengelig med både bil og kollektivtransport, noe som gjør reisen enkel og bekymringsfri.

Fra 1.495,- pr. person pr døgn

Når sommeren kaller, er det på tide å utforske de mest fortryllende destinasjonene som tilbyr både ro, skjønnhet og uforglemmelige opplevelser. Torreby Slott, med sin imponerende arkitektur og naturskjønne omgivelser, er det ideelle reisemålet for din neste ferie. Her er noen av de mange grunnene til hvorfor Torreby Slott bør være ditt førstevalg denne sommeren:

En Historisk Perle med Majestetisk Arkitektur

Torreby Slott, bygget på 1800-tallet, er et prakteksempel på storslått arkitektur og rik historie. Med sine tårn, spir og detaljerte fasader, gir slottet deg en følelse av å tre inn i en eventyrverden. Utforsk de elegante salene, de vakre rommene og de fascinerende historiene som har formet slottets arv. Å bo på Torreby Slott er som å leve ut en kongelig drøm.

Golf i Verdensklasse

Torreby Golfklubb, en av Sveriges eldste og mest anerkjente golfbaner, ligger rett ved siden av slottet. Her kan du spille golf på en bane som kombinerer historisk sjarm med moderne fasiliteter. Nyt en runde på den vakre 18-hullsbanen, som slynger seg gjennom det pittoreske landskapet, og avslutt dagen med en forfriskning i klubbhuset.

Luksuriøs Overnatting

Bo på Torreby Slott og opplev luksus i historiske omgivelser. Våre rom og suiter er innredet med tanke på komfort og eleganse, og hver detalj er nøye utvalgt for å gi deg en uforglemmelig opplevelse. Våkn opp til en spektakulær utsikt over hagen eller fjorden, og start dagen med en deilig frokost som gir deg energi til nye eventyr.

En Oase for Hele Familien

Torreby Slott er et perfekt reisemål for familier. Barna vil elske å utforske de store hagene, delta i skattejakter og oppdage slottets hemmeligheter. De voksne kan nyte spa-behandlinger, avslappende stunder i de vakre omgivelsene, og felles aktiviteter som binder familien sammen.

Naturskjønn Beliggenhet og Utsøkt Landskap

Omgitt av frodige skoger, vakre hager og den glitrende fjorden, er Torreby Slott et paradis for natur- og friluftsentusiaster. Nyt lange turer på de velholdte stiene, ta en avslappende piknik i slottsparken, eller prøv fiskelykken i den nærliggende innsjøen. Landskapet rundt slottet er perfekt for både ro og rekreasjon.

Kulinariske Opplevelser i Særklasse

Torreby Slott tilbyr en kulinarisk reise som gleder alle sanser. Vår restaurant serverer gourmetmåltider tilberedt med de fineste lokale råvarer. Enten du nyter en romantisk middag i den elegante spisesalen eller en uformell lunsj på terrassen, vil måltidene være en fest for smaksløkene. Våre dyktige kokker skaper retter som forener tradisjonelle smaker med moderne finesse.

Kultur og Underholdning

Sommerprogrammet på Torreby Slott er fylt med kulturelle arrangementer som konserter, teaterforestillinger og kunstutstillinger. Delta på eksklusive vin- og matfestivaler, opplev levende musikk i de historiske salene, og nyt kunstutstillinger som inspirerer og beriker. Slottets kulturelle tilbud gjør sommeren ekstra spesiell.

Torreby Slott – Din Sommerdrøm Blir Virkelighet

Denne sommeren, gjør din ferie til noe helt spesielt ved å besøke Torreby Slott. Her kombineres historisk eleganse med moderne komfort, naturskjønnhet med kulturelle høydepunkter, og luksus med gjestfrihet. Bestill ditt opphold i dag og gjør deg klar for en magisk sommeropplevelse som vil gi minner for livet. Velkommen til Torreby Slott – der drømmer blir virkelighet.

Fra 1.695,- pr. leilighet pr døgn

Når sommeren nærmer seg, er det tid for å planlegge en ferie som gir både avslapning og eventyr. Reenskaug Hotel, beliggende i den sjarmerende kystbyen Drøbak, er det perfekte reisemålet for deg som ønsker en uforglemmelig opplevelse. Her er hvorfor du bør velge Reenskaug Hotel for din sommerferie:

Sjarmerende Beliggenhet i Drøbak

Drøbak er en perle ved Oslofjorden, kjent for sine pittoreske gater, sjarmerende trehus og vakre kystlinje. Reenskaug Hotel ligger midt i hjertet av denne idylliske byen, noe som gir deg enkel tilgang til alt Drøbak har å tilby. Spaser langs den vakre havnen, utforsk de lokale butikkene og galleriene, eller nyt en kopp kaffe på en av de koselige kafeene.

Nærhet til Fantastiske Attraksjoner

Drøbak er kjent for sitt mangfold av attraksjoner som passer for alle aldre. Besøk Akvariet i Drøbak og oppdag det fascinerende livet under vann, eller ta en tur til Oscarsborg Festning for en historisk opplevelse. For kunstinteresserte er Galleri Finsrud et must, mens de som elsker jul vil finne glede i Julehuset, som er åpent hele året. Kort vei til Tusenfryd kun 10 minutter unna.

Avslapning og Velvære

Sommerferien handler om å slappe av og lade batteriene, og Reenskaug Hotel tilbyr flere muligheter for velvære. Nyt en avslappende stund i vår koselige lounge, ta en forfriskende dukkert i fjorden, eller lån en sykkel og utforsk de vakre omgivelsene. Hotellets hage er også et fredelig sted for å nyte en god bok eller bare slappe av i solen.

Enkel Adkomst fra Oslo

Reenskaug Hotel er lett tilgjengelig, kun en kort kjøretur fra Oslo. Dette gjør det til en praktisk destinasjon for både en helgetur og en lengre ferie. Du kan også ta en hyggelig båttur fra Oslo til Drøbak og nyte den vakre utsikten over fjorden underveis.

Fra 1.495,- pr. person pr døgn

Historisk Eleganse og Moderne Komfort

Reenskaug Hotel kombinerer historisk sjarm med moderne fasiliteter, noe som gir deg det beste av begge verdener. Hotellet har en rik historie som går tilbake til 1800-tallet, og denne arven er nøye bevart i interiøret og atmosfæren. Samtidig tilbyr våre rom og suiter moderne komfort med luksuriøse senger, elegante bad og alle nødvendige bekvemmeligheter for en avslappende ferie.

Utsøkte Kulinariske Opplevelser

På Reenskaug Hotel legger vi stor vekt på kulinariske opplevelser. Vår restaurant tilbyr en variert meny basert på lokale råvarer og sesongens beste smaker. Nyt en gourmetmiddag i vår elegante spisesal eller en uformell lunsj på vår terrasse med utsikt over fjorden. Vår frokostbuffé er også en stor favoritt blant gjestene, med et bredt utvalg av deilige retter som gir en perfekt start på dagen.

Perfekt for Familier og Par

Reenskaug Hotel er et ideelt valg for både familier og par. Barna vil elske å utforske Drøbaks strender og lekeplasser, mens par kan nyte romantiske spaserturer langs kysten og intime middager i hotellets restaurant. Vårt vennlige og imøtekommende personale sørger for at alle gjester føler seg hjemme og godt ivaretatt.

Velkommen til Reenskaug Hotel – Din Perfekte Sommerdestinasjon

Denne sommeren, gjør din ferie til noe helt spesielt ved å besøke Reenskaug Hotel i Drøbak. Med sin kombinasjon av historisk sjarm, moderne komfort, fantastiske beliggenhet og utmerkede service, er Reenskaug Hotel det ideelle stedet for å skape minner som varer livet ut. Bestill ditt opphold i dag og opplev en magisk sommer ved Oslofjorden. Velkommen til Reenskaug Hotel – hvor historie møter gjestfrihet.

Sommeren er den perfekte tiden for å utforske nye reisemål og skape minner som varer livet ut. Hotell Sjømilitære Samfund i Horten, med sin rike historie og vakre beliggenhet ved Oslofjorden, tilbyr en unik og uforglemmelig ferieopplevelse. Her er hvorfor du bør velge Hotell Sjømilitære Samfund for din sommerferie:

Historisk Sjarm og Eleganse

Hotell Sjømilitære Samfund er et av Norges mest historiske og elegante hoteller. Bygget i 1883, har hotellet vært et senter for maritim kultur og gjestfrihet i over et århundre. Når du trer inn i hotellet, vil du umiddelbart føle den historiske atmosfæren kombinert med moderne komfort. De stilfulle rommene og suitene er innredet for å gi deg en komfortabel og luksuriøs opplevelse.

Kultur og Historie i Fokus

Horten er rik på kultur og historie, og Hotell Sjømilitære Samfund er det perfekte utgangspunktet for å utforske byens attraksjoner. Besøk Marinemuseet, som er Norges eldste museum av sitt slag, og oppdag spennende utstillinger om landets maritime historie. Utforsk Karljohansvern, et tidligere marineområde som nå huser flere museer, gallerier og historiske bygninger.

Unike Arrangementer og Aktiviteter

Hotell Sjømilitære Samfund arrangerer en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom sommeren. Delta på konserter, kulturkvelder og temamiddager som gir en ekstra dimensjon til ditt opphold. Hotellets vakre hage er også et ideelt sted for å nyte sommerens varme dager, enten du slapper av med en god bok eller deltar i utendørsaktiviteter.

Enkel Adkomst og Parkering

Hotell Sjømilitære Samfund er lett tilgjengelig med bil og offentlig transport, noe som gjør det til en praktisk destinasjon for både en helgetur og en lengre ferie. Vi tilbyr også gratis parkering for våre gjester, slik at du kan starte ferien uten bekymringer.

Fantastisk Beliggenhet ved Oslofjorden

Hotellet ligger vakkert til ved bredden av Oslofjorden, noe som gir deg enkel tilgang til en rekke maritime aktiviteter. Ta en avslappende båttur, prøv kajakkpadling, eller nyt en dukkert i det klare vannet. Området rundt Horten er kjent for sin naturskjønnhet, med flotte turstier og sykkelruter som gir deg muligheten til å utforske den vakre kystlinjen.

Kulinariske Opplevelser i Særklasse

Vår restaurant tilbyr en kulinarisk opplevelse som vil glede dine smaksløker. Menyen er basert på sesongens beste råvarer, og våre dyktige kokker skaper retter som kombinerer lokale smaker med internasjonale inspirasjoner. Nyt en gourmetmiddag i den elegante spisesalen, eller ta en uformell lunsj på terrassen med utsikt over fjorden. Vår frokostbuffé gir deg en perfekt start på dagen med et bredt utvalg av deilige retter.

Ideelt for Familier og Par

Vårt hotell er perfekt for både familier og par som søker en spesiell ferieopplevelse. Barna vil elske å utforske de nærliggende strendene og delta i morsomme aktiviteter, mens par kan nyte romantiske spaserturer langs kysten og intime middager i vår restaurant. Vårt vennlige personale sørger for at alle gjester føler seg velkomne og godt ivaretatt.

Velkommen til Hotell Sjømilitære Samfund – Din Perfekte Sommerdestinasjon

Denne sommeren, opplev den perfekte kombinasjonen av historie, kultur, natur og luksus ved Hotell Sjømilitære Samfund i Horten. Bestill ditt opphold i dag og la oss gi deg en ferieopplevelse som du vil huske for alltid. Velkommen til en sommer fylt med magi, eleganse og uforglemmelige øyeblikk ved Oslofjorden.