Årets utflukt

Konferanser, Selskapeligheter, Bryllup, Weekend og Golf. Gjør som Greta Garbo, Prinsene av Monaco eller Ingrid Bergman og bo på Torreby Slott

Torreby Slott & Golfbane

Anno 1883

Hvorfor ikke ta en tur til den grønne Bohuslän og Torreby Slott & golfbane. Vi byr på oss selv og en del av det vakre slottslivet, med den makeløse naturen rundt oss og ikke minst den fantastiske golfbanen. Golfkroen tilbyr servering av lette retter, vin, øl, deilige smørbrød og kaffe. Vi har også ulike arrangementer som Afternoon Tea, julebord, After Work og søndagsmiddag.

Vær med å skape fremtidens historier

Golfopplevelse på Torreby Slott

I samarbeid med Torreby Golfklubb ønsker vi velkommen til et harmonisk og minnerikt opphold på Torreby Slott. Del denne hyggelige opplevelsen med en god venn/gode venner, familie eller kjæreste. Pakken inkluderer greenfee, en 3-retters middag, overnatting og frokost.

Fra kr. 2695,- pr person pr døgn

Det beste av to verdener

Dagskonferanse med golf

Kombiner en dag på slottet med viktige møter og avslutt med en runde på Sveriges eldste golfbane. Vi skreddersyr en dagskonferanse med møtefasiliteter, pauseservering, lunsj og booker time på golfbanen. Pakken kan kombineres med andre aktiviteter og middag i tillegg.

Fra kr. 995,- pr person

Jul hos oss

Julen 2024 hos Festningshotellene

La førjulstiden få en ærverdig innramming på et historisk hotell, slott eller en festning.
Nye historier kan skrives, og gode minner tas frem.

Fra 695,- pr. person

clear footed glass beside bowl
Hver fredag og lørdag

Slottsmiddag

Hver fredag og lørdag serveres det middag på slottet klokken 19. Middagen vil være en 3-retters meny sammensatt av vår kjøkkensjef, og gjenspeiler sesong og slottsopplevelsen.

3-retter fra 695,-

Vær med å skape fremtidens historier

Weekend på Torreby Slott

Torreby Slott har 7 suiter med totalt 26 senger. Når du bestiller våre weekend opplevelser på slottet, inkluderer dette historieformidling, 3-retters middag og frokost. Slottet kan også leies i sin helhet ved spesielle anledninger.

2 gjester fra 4.500,-

Et møte eller en konferanse er en viktig investering

Møter & Konferanser

Torreby kombinerer historiens vingeslag med en moderne og velutrustet miljø for møter og konferanser. Vi forfiner til fingertuppene for å gi våre forretningsgjester det beste resultat av besøket hos oss. Ikke minst betyr avbrudd for ulike teamaktiviteter og måltider mye for helheten og er selvfølgelig i fokus hos oss.

Helpensjon fra 3.500,-

Vi rammer inn festen og fyller den med unikt innhold

Bryllup & Fest

Slottet Torreby balanserer elegant høytid og trivelig atmosfære og beliggenheten i grønne omgivelser og ved havet er unik. Dermed blir Torreby det beste stedet i Bohuslän for den riktig vellykkede festen; Bryllupet, Gullbryllupet, 50-årsfesten – listen kan gjøres lang. Vi tror på mangfold og hjelper deg gjerne med din egen fest.

En av Europas beste parkbaner

Torreby Golfklubb

Torreby er Bohuslän eldste golfbane vakkert beliggende i en engelsk-inspirert slottspark med fantastisk utsikt
over Sveriges største og dypeste fjord, Gullmarsfjorden.
Golfbanen, som er kjent for å være en av Europas beste parkbaner, er reist på eiendommen til Torreby Slott.

Skroll til toppen