Dronning eller Konge for en dag?

Drømmebryllupet kan umulig få en mer romantisk innramming enn på Torreby Slott. Uansett årstid er det underbare 1800-talls miljøet ønskedrømmen for den mest romantiske av alle fester. Og følelsen av å ta imot bryllupsgjestene på «eget slott» er aldeles spesiell. Vi lover.

Nyt stunden, vi tar hånd om logistiken

Bryllup på slottet eller i en nærligende kirke? Dere velger selv. Alternativene er mange. Vi tar utgangspunkt i at den store kjærlighetshøytiden skal være helt unik og en fest for alle sanser. Som alltid krever det en hel del logistikk for at alt skal fungere smidig. Vi hjelper gjerne til. For oss er alt mulig. Det umulige tar kanskje litt lenger tid. Vi skreddersyr deres bryllup etter deres ønsker.

Vi byr på historieformidling under alle arrangementer

Torreby Slott i Munkedal kan takke naboen Norge for veldig mye. Det Norske slottet er resultat av den norske entreprenøren og forretningsmannen Nils Georg Sørensens svenske aktiviteter. Torreby Slott ble bygget i 1887 av arkitekten Adolf Emil Melander som også tegnet og bygde Fersenska palatset på Blasieholmen, der Nils Georg Sørensen og familien bodde under perioder av sitt liv. Før middager eller andre samlinger får du en introduksjon til Bohusläns eneste og dessuten norske slott. Vi tror at det kan bli en riktig trivelig bekjentskap.

Skroll til toppen