Spis på SlottetNordisk Kjøkken

Kjøkkenet på Torreby Slott skal ha som formål å ta sine gjester med på en internasjonal, såvel som lokal reise i smaker og matopplevelser. Hovedfokuset vil være på de nordiske mattradisjonen. Som gjest på slottet kan man oppleve laksefiske og jakt, noe som vil være med på å prege rettene og matvalgene.

Hovedfokuset vil være på de nordiske mattradisjonen. Som gjest på slottet kan man oppleve laksefiske og jakt, noe som vil være med på å prege rettene og matvalgene.

Lunsj (buffé eller enkle retter)
Fra 95,- til 150,-
Serveres alle dager under Slottets åpningstider.

frokost hos oss
Basert på lokale og bærekraftige råvarer

Frokosten er dagens viktigste måltid. Hos oss benytter vi bare de beste råvarene, og gir våre gjester en reise i nordiske såvel som internasjonale frokost tradisjoner. Du finner økologiske produkter innen de fleste kategorier og fersk frukt hver eneste morgen.

Våre kokkerInternational miljø

Hos oss finner dere et bredt sammensatt lag av kokker med internasjonal erfaring, og opptatte av å holde lokale tradisjoner ved like. Aldri før har fokuset hvert så stort også på matsvinn, og derfor finner du kokker som benytter kvalitet i råvarene under mottoet «less is more»!

Kom å prøv en våre kokkers spesialiteter!

Åpningstider fra Mars 2020

Endelige åpningstider kan endre seg noe. Det vil også bli servert lunsj.

Frokost: 07.00 – 10.00
Lunsj: 11.00 – 15.00
Middag: 16.00 – 21.00

Get Directions

Reservere

Kjøkkenet på Torreby Slott serverer mat alle dager under Slottets åpningstider. Bestill gjerne bord.

+46 (0)524 28 539
Torreby.slott@festningshotellene.no