Konferanser, Bryllup, Weekend & Golf

Slottssaler hvor Greta Garbo danset med Monacos prinser. Med Torreby Slott ønsker Festningshotellene å tilby unike opplevelser

Årets utflukt

Golfkroen på Torreby Slott

Hvorfor ikke ta en tur til den grønne Bohuslän og Torreby Slott & golfbane. Renoveringen pågår, og Torreby Slott er foreløpig ikke helt klar til å ønske våre overnattende gjester velkommen, noe vi beklager. I mellomtiden byr vi på oss selv og en del av det vakre slottslivet, med den makeløse naturen rundt oss og ikke minst den fantastiske golfbanen. Golfkroen tilbyr servering av lette retter, vin, øl, deilige smørbrød og kaffe. Vi har også ulike arrangementer som Afternoon Tea, julebord, After Work og søndagsmiddag.

Åpningstider:
Fredag 30.10 kl. 11.00 – 15.00 Dagens lunch, fika mm
Lørdag 31.10 kl. 11.00 – 17.00 Dagens lunch, afternoon tea, mm
Søndag 01.11 kl. 11.00 – 17.00 Søndagsmiddag, afternoon tea, mm

Vær med å skape fremtidens historier

Åpner for overnatting medio 2022

Torreby Slott vil ved åpning tilby 6 leiligheter med totalt 22 senger. Alle overnattingsbesøk vil være helpensjon og inneholder en spennende historieformidling i biblioteket før middagen. Slottet kan også leies i sin helhet ved spesielle anledninger.

Informasjon fra Festningshotellene

Covid – 19 tiltak Torreby Slott

Festningshotellene følger anbefalinger, råd og instruksjoner fra helsemyndighetene i Sverige og Norge (her følges Folkehelseinstituttet råd). Vi følger utviklingen av helsemyndighetenes anbefalinger nøye og oppdaterer rutinene våre deretter.

Møter & Konferanser

Et møte eller en konferanse er en viktig investering

Torreby kombinerer historiens vingeslag med en moderne og velutrustet miljø for møter og konferanser. Vi forfiner til fingertuppene for å gi våre forretningsgjester det beste resultat av besøket hos oss. Ikke minst betyr avbrudd for ulike teamaktiviteter og måltider mye for helheten og er selvfølgelig i fokus hos oss.

Mat & Drikke

Mat og drikke i fokus

Torreby med sin unike beliggenhet med sjø og grøntområder vil være Bohuslän beste matdestinasjon.
Bærekraft er viktig for oss, derfor setter vi hovedfokuset på lokale råvarer og menyer som følger sesongen er grunnlaget for måltidene våre. Hvis du vil vite mer om våre store og små måltidserfaringer, er det bare å klikke på våre forskjellige pakker.

Rom & Suiter

Den skjønne slottsfølelsen kommer tilbake

Akkurat nå renoverer vi fullstendig i påvente av våre premiere gjester. Leiligheter og rom blir gradvis forvandlet, der det beste bevares og andre miljøer tilpasses et magisk bomiljø, med mye trivsel og atmosfære og detaljer som kakkelovner i nesten alle rom. De eldre detaljene skaper en hyggelig og koselig atmosfære og passer godt sammen med de mer moderne miljøene.

Bryllup & Fest

Vi rammer inn festen og fyller den med unikt innhold

Slottet Torreby balanserer elegant høytid og trivelig atmosfære og beliggenheten i grønne omgivelser og ved havet er unik. Dermed blir Torreby det beste stedet i Bohuslän for den riktig vellykkede festen; Bryllupet, Gullbryllupet, 50-årsfesten – listen kan gjøres lang. Vi tror på mangfold og hjelper deg gjerne med din egen fest.

Weekend pakke

Bare noen dager for å nyte

Høyt tempo og stress, for lite fritid. Kjenner du deg igjen?
En helg kan gjøre underverker og få både kropp og sjel i harmoni.
Torreby er som en oase omgitt av grøntområder og sjø, Og nær alt. Leter du etter stillhet, avslapning, aktiviteter og et fantastisk miljø å bare være i? Velkommen til Torreby.

Torreby Golfklubb

En av Europas beste parkbaner

Torreby er Bohuslän eldste golfbane vakkert beliggende i en engelsk-inspirert slottspark med fantastisk utsikt
over Sveriges største og dypeste fjord, Gullmarsfjorden.
Golfbanen, som er kjent for å være en av Europas beste parkbaner, er reist på eiendommen til Torreby Slott.