Torreby Slott

2020 åpner vi Torreby Slott for overnattinger!

Kun én time og femti minutter fra Oslo ligger herskapelige Torreby Slott. Slottet har en spennende norsk historie, og vil sammen med våre øvrige hoteller være en begivenhetsrik opplevelse for det norske og internasjonale markedet.

Drøbaksmannen Niels Georg Sørensen bygde Torreby Slott i 1887, og det gjør dette slottet så unikt for oss i Festningshotellene, som ble stiftet i Drøbak. Med sin norske historie og nærhet til både Norge og Drøbak, ser vi i Festningshotellene på Torreby Slott som en perfekt mulighet til å åpne vårt første slottshotell.

Torreby Slott vil være del av Festningshotellene, som i dag er med på å skape nye opplevelser og minner på noen av Norges viktigste og største festninger. Sammen med Oscarsborg Festning og Kongsvinger Festning vil Torreby Slott representere en del av den flotte, skandinaviske festnings- og slottshistorien.

Slottsopplevelser, overnattinger, selskap og bryllup
Vi ønsker å tilbakeføre så mye som mulig av slottsfølelsen til våre gjester. Det å bo på slottet skal gi en følelse utenom det vanlige, og med himmelsenger, slottsbibliotek, historieformidling og en flott vinkjeller så ønsker vi å gjøre det ytterste for å tilby dette. Her vil dere kunne vandre rundt i slottets saler akkurat slik Greta Garbo og flere av Monacos prinser har gjort tidligere.

Slottet som golfopplevelse
Torreby Slott ligger omkranset av en av Sveriges eldste og flotteste golfbaner. Her har Torreby Golfklubb en historie tilbake til 60-tallet, og 70% av all «greenfee» selges til norske golfspillere.