fbpx

Vi søker daglig leder til Festningen Hotel & Resort

På Festningen Hotel & Resort søker vi nå vertskap / daglig leder med gode lederegenskaper og gjerne kjøkkenfaglig bakgrunn.

Festningshotellene har drevet hotellet på Kongsvinger Festning siden 2016, og er ydmyke og stolte over å ha dette fantastiske stedet i porteføljen. Ikke minst er vi stolte av arbeidsplassen dette er for våre ansatte, og vi tør å påstå at det er Innlandets vakreste arbeidsplass.

Hotellet er Miljøfyrtårn-sertifisert, og ble nylig tildelt det høythengende kvalitetsmerket Olavsrosa for sin kulturminneforvaltning. Stedet er har mange trofaste samarbeidspartnere og et godt renomme som lokasjon for selskaper, bryllup og seminar/konferanse.

Vertskapsrollen på Festningen kan fordeles på en eller to personer. Vertskapet har ansvaret som daglig leder, samt inngå som en del av driften. Vi søker den eller de som kan fylle rollen med eierskap, målbevissthet og fokus på kvalitet.

Vertskapet bør dekke behovet som kokkefaglig ansvarlig, for å ivareta standarden på leveransene innenfor frokostkonsept, daglig lunsj/middag, samt selskapsmenyer. Dette gjøres i tett samarbeid med hotellets kokk og med støtte fra Festningshotellene.

Videre skal vertskapet bidra til salg og aktivitet ved hotellet, og ikke minst forvaltning av Festningens kulturelle rolle i regionen. Her har hotellet godt samarbeid med flere aktører som Forsvarsbygg, Visit Kongsvingerregionen og andre lokale kultur- og næringslivsaktører. Vi ser etter en leder med god økonomisk forståelse og erfaring fra salg/marked. Budsjettoppfølging i samråd med Festningshotellene er viktig, og det fordrer eierskap og kremmerånd for å drive hotellet på en økonomisk bærekraftig måte.

Hotellets viktigste ressurs er dets ansatte, dermed er god personalledelse en suksessfaktor for vertskapet og driften av hotellet.

Det kreves gode lederegenskaper, og mellommennskelig kvaliteter som jobber for å sikre effektivitet, trivsel og interesse hos de ansatte.

Arbeidsområder som ligger til vertskapet på Festningen Hotel & Resort:

  • Daglig drift av hotellet
  • Budsjettoppfølging
  • Personalansvar
  • Salg og markedsføring 
  • Utvikling og ivaretakelse av matfaglig konsept

Vertskapet og daglig leder støttes av Festningshotellenes Shared Services innenfor økonomi, salg/booking, HR og administrasjon.

Kvalifikasjoner og egenskaper som ønskes for vertskapet:

  • Kokkefaglig bakgrunn. Lang, dokumentert erfaring kan erstatte krav om formell utdanning innenfor gastronomi.
  • Erfaring fra hotell og reiseliv.
  • Ledelseserfaring – både fra å lede bedrift basert på økonomiske forutsetninger og budsjett, men også fra personalledelse.
  • Proaktiv og løsningsorientert.
  • Høy effektivitet og kreativitet for driftrelaterte oppgaver.
  • Gode samarbeidsevner
  • God på relasjonsbygging og utvikling

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Innlandets vakreste arbeidsplass
  • Sterk støtte fra Festningshotellene sentralt
  • Personalgoder på alle Festningshotellenes steder
  • Utviklingsmuligheter og deltagelse i Festningshotellenes ambisiøse reise mot nye målsetninger.
  • Godt kollegaskap med øvrige ledere i selskapet

Søknadsbrev med CV sendes til CEO Festningshotellene Helene Skjenneberg – helene.skjenneberg@festningshotellene.no. Spørsmål kan også rettes hit.