Vi søker en kreativ og faglig dyktig kjøkkensjef til å lede vårt kulinariske team ved Reenskaug Hotel.
Som kjøkkensjef hos oss er du en viktig nøkkelperson for at hotellet og restauranten leverer i henhold til interne og eksterne kvalitetsstandarder, og du får muligheten til å lede en moderne og dynamisk restaurant som setter kvalitet og smak i fokus. Stillingen støttes av General Manager og Festningshotellene, og inngår i et mangfoldig og inkluderende kollegaskap med andre kjøkkensjefer i Festningshotellene.
Ansvarsområder:
- Utvikle ulike menyer og konsepter, både for a la carte og selskapsmenyer med kreativ bruk av sesongbaserte og lokale råvarer.
- Innkjøp og kontroll av varelager
- IK-mat; opprettholde hygiene- og sikkerhetsstandarder i henhold til bransjens beste praksis.
- Personalansvar, herunder lede, motivere og utvikle ansatte. Sørge for at avdelingen holder jevn og høy standard.
Kvalifikasjoner og egenskaper
- Relevant erfaring med å lede kjøkkenteam
- Solid bakgrunn fra ulike kjøkken
- Kreativ og evnen til å bringe nye ideer til bordet
- Nøyaktig og oppmerksom på detaljer i utvikling av oppskrifter og presentasjon.
- Erfaren med budsjettansvar og utarbeide kalkyler
Vi tilbyr:
- En spennende mulighet til å bli med på Festningshotellenes utviklingsreise
- Variert arbeidshverdag
- Gode utviklingsmuligheter
- Stor frihet til å lede og utvikle eget team
Hvis du er en ambisiøs kokk med en lidenskap for matlaging og menyutvikling, og som vet verdien av å bygge kultur og fellesskap på kjøkkenet for å oppnå høy kvalitet og kreativitet, vil vi gjerne høre fra deg. Send din søknad og CV til opportunities@festningshotellene.no – merk søknaden «Head Chef Reenskaug»